Ben sadece dovusu absurt ve saçma buldum.
Luffy'i savunma durumuna dusmek istemiyorum ama bu dovus için degerlendirmiyorum sadece durumu.
Bu mangayi az çok okuduysam tahminim Luffy ikinci bir savaşa girecek. Yazarda Cracker'de her şeyini kullanmasın bitik düşmesin diye böyle bi yol izledi.
Dovus sonrasında karnı tıka basa doymuş ve az hasarlı bir Luffy olacak. Bir taşla kuş katliamı.
Cracker sahadan çıktı, Luffy yenilmedi.
Bunun sonunda Luffy yardım aldı aha Cracker den güçsüz demem. Ortada tuhaf bi senaryo oyunu oldu.
Edit: dövüş benim acimdan rezaletti.
+1 Genel olarak ben de böyle düşünüyorum. Ayrıca spoiler yorumlarında da dedim bu dövüş biraz fazla trollendi mangaka tarafından, bu yüzden çok ciddiye alınmaması gerek bence. Bu vs. üzerinden güç kıstası yapmam ben.
Bölümle ilgili
@Daredewill doğru demiş böyle trol bi vs. Sanji'nin centilmenliğinin kaynağının açıklanmasının önüne geçmiş, üzücü.
Sözün özü, Zeff adamın dibidir.
Bu arada vs. ile ilgili "trolleme" ifadesini olumsuz manada kullanmıyorum; sadece biraz espri malzemesi olması, ciddiyetten uzaklaşması babında kullanıyorum. Yoksa Luffy ve Nami'nin taktik iyiydi gayet, ayrıca komikti de biraz
Genel olarak beklenti yonkou arkı dolayısıyla daha ciddi şeylerdi bu yüzden bi hayal kırıklığı oldu tabi.