Güzel ayrıntıymışPaylaşıldı mı bilmiyorum, Reddit'de gördüm. GODA!
Bu manga bitince tekrardan başlayıp okumak gerek
Güzel ayrıntıymışPaylaşıldı mı bilmiyorum, Reddit'de gördüm. GODA!
OOOOOOOOOOOOOOOOOOPaylaşıldı mı bilmiyorum, Reddit'de gördüm. GODA!
Luffyde aç ısırarak dövüşmüşlüğü dahi var defalarca sanki bilmiyonAskerleri yenmeden nasıl yesin yahu? Son sayfanın üçüncü, yani en büyük karesinde iki tane püskevit asker kafası görüyoruz hem. Azman gibi her bir asker, parçalamadığı sürece ısırmaya kalksa zaten hasar yer.
Bende İchiji için aynışeyleri düşünüyorum ama oda onu sanjiye yendirip asıl basarılı deneyin sanji oldugunu gösterebilir bize.. Hem modifiye hemde haki kullanabiliyor sonuçtaBen de isterdim ama en azından Ichiji için bu imkansız
OOOOOOOOOOOOOOOOOO
101. Bölümde sanırım. Bakabilirsiniz.Güzel ayrıntıymış
Bu manga bitince tekrardan başlayıp okumak gerek
Sağol.101. Bölümde sanırım. Bakabilirsiniz.
http://www.korsanfan.com/konu/838-bropper.5211/page-19#post-601087şakayla karışık bisküvileri yiyeceğini söylediğimi hatırlıyorum ama forumda yeniyim bulamadım. şimdi de başka bir çılgın iddia geliyor!!! bence nami yağmur yağdırıp bisküvileri ıslatarak yumuşatır ve zayıflatabilir. bence çoğunuz yaptığından daha mantıklı. hadi haftaya tutarsa görüşürüz.
Çok basit bir mantıkla. Kraker askerleri direk g4 ile alaşağı etmeden direk ısırarak parçalayıp yiyebiliyorsa yine o Klonları yenmiş sayılır. Her iki ihtimalde de o askerleri yenmeden yiyemez.Kraker askeri yendiğini nerden çıkardın ki :/ Ortada hiç parçalanmış asker yok hepsinde ısırık izi var ama