+10000Jack ta Crackerde bir doff etmezzz.Balon olcaklar.
+10000Jack ta Crackerde bir doff etmezzz.Balon olcaklar.
dişlerine de haki basmıştırNami yardım etmis gibi yumuşatarak
Nami de yardım ettiyse ve luffy hala yenemiyorsa çıksın köyüne dönsün. Sonraki manga bölümü göreceğiz. Son 5 bölümdür luffy fanları neye inanacağını şaşırdıNami yardım etmis gibi yumuşatarak
Cidden komik olmaya başladın ya.Nami de yardım ettiyse ve luffy hala yenemiyorsa çıksın köyüne dönsün. Sonraki manga bölümü göreceğiz. Son 5 bölümdür luffy fanları neye inanacağını şaşırdı
Çok saçma değil mi bu yazdığın. Kafa mı basmıyor senin. Luffy şu an G4 te değil. Nami dövüş başından beri orada. Luffy, bisküvit yiyerek enerji depoluyor. Şimdi Luffy ara ara kaçarsa birincisi Cracker, Namiyi harcamaz mı? İkincisi Luffy durmadan kaçarsa nasıl büskevit yesin. Üçüncüsü kaçtı lafı rakibe ait Luffy'nin saldırıları savuşturmadığı ne malum?Anlamamışsın. Ben demişimki 11 saat boyunca luffy g4ten bitmeden kaçmış. Luan 11 saat doldu. Bundan sonra kaçacak demiyorum. Ama önceki 11 saat kaçmış. Gayet net ne dediğim.
Amiralden kaçmam dedikten sonra öyle bir ihtimal yok.Amiral ve yonko diyor amirali geçtim yonko bu.Astından korkup kaçacaksa işimiz var.300 sayıda yonko indiremez öyle birşey olsa.Şu forumda bi Luffy'e korkak diyeni görmediğimiz kalmıştı. Luffy la Luffy
Nami de yardım ettiyse ve luffy hala yenemiyorsa çıksın köyüne dönsün. Sonraki manga bölümü göreceğiz. Son 5 bölümdür luffy fanları neye inanacağını şaşırdı
Troll değilse durum daha vahim. :/Bir troll herkesi peşine takmış...