Cidden bir düşündüm de efsane olur.Sağol.
İçime doğdu 10 gelecek.
Efsane bir sahne gözümde canlandi.
Luffy Bm ile karsilaşir. Bm ye benden sanjiyi aldin seninde birsey kaybetmen lazim deyip ruleti hizlica çevirir.
Bir de arkadan müziği verdiler mi tamamCidden bir düşündüm de efsane olur.
Ama tabi bunlar hep hayal.
Boyle olur surpriz olmazsa. Kim bilir kac kisinin omrunu yedi gutubet karı. O yediklerinin bazıları da harbi kuvvetli adamlar olabilir ki yeni muttefikler edinebiliriz arc sonu.O siyah şeyler saniye kırıntılarını topluyorsa bu adam hayata geri dönebilir. Hayat meyvesi vs. bir şey var heralde ama illa zayıf noktası vardır. Korkma mhuhabbeti misal.
Ömrünün hepsini kaybetmese iyidir.Bir de arkadan müziği verdiler mi tamam
Hayaller bunlar hayatlar ise Luffy ömründen 10 yil kaybedip yoluna gitti
Yok olmaz o ''Ben korsanlar krali olacak adamim'' diye bağiramaz öyle olursaÖmrünün hepsini kaybetmese iyidir.
Hadi luffy neyse de yazık la jimbeiye zaten yaşlı başlı adam. Bir de on yıl giderse vay halineYok olmaz o ''Ben korsanlar krali olacak adamim'' diye bağiramaz öyle olursa
10 yil jinbe'den gider 10 yil bizimkinden gider. Öylece sanjiyi alip giderler
Güç farkı olduğunun farkındadır elbet, ama öyle demesi işin uzunlugundan ileri geliyor bence. Çünkü iş vs'ye geldi mi kk dediğin alayina gider, amiral, yonko dinlemez diyen, 3 yonkoyu da indirecegim diyen bir adam bu. Nereden geliyor bu güven bilmem ama Kaido karşısına ciksa, şimdi kicini tekmeleyecem Kaido der ve sonra dalar. Farki k.haki ile hisseder ama gene de dalar.Pedro Kaidou'yu indirdiğinde ne yapacaksın diyor. Luffy ona daha çok var diyor. Şimdi burda kastettiği Sanji'yi alıp gitmek uzun iş ve daha Wano falan var diye mi düşünüyordur. Yoksa daha o seviyede olmadığının farkında mı?