Belki kişinin seçtiği yerden bir ısırık alıyordurJokerdir o Seyirciyle sorma, telefon falan.
Deme öyle
Belki kişinin seçtiği yerden bir ısırık alıyordurJokerdir o Seyirciyle sorma, telefon falan.
Deme öyle
Hmm ilginç :lennyface:Belki kişinin seçtiği yerden bir ısırık alıyordur
Nami :/Şimdi tekrar bakarken farkettimde bu kim yav?
Gece Brook'un uyuttuğu karıncalar uyanınca savaşmışlar. Luffy'lerin yüzündeki bantlardan anlayabiliriz. Nami de kendini zırh ile korumuş :/ Luffy veykap gayz diyor. Nami de dışarı çıkıyor zırh ile. Bakıyor ki bi tehlike yok, çıkarıyor...
Nami olduğunu düşünüyorum ama saç kısa ODA kafayı yemiş işte çizim hatası [ Kıyafet Z'deki savaş kıyafetine benziyor etek kısmı ]Şimdi tekrar bakarken farkettimde bu kim yav?
Son zamanki isabetli yorumlardan ötürü saygıyla eğiliyorum. Her bölüm çıktığından ciddi manada söylenen bir kitle var, bu arkadaşlara tek bir şey söyliyeyim Oda size parayla okutturmuyor ve gidipte orjinal manga almıyoruz. Her sayıda ne bekliyosunuz anlıyamadım, kaç yıldır bu manga böyle yeni değil yani...Jinbei nefreti de o kadar saçma geliyor ki.
Evet tüm yorumları okudum ve deli saçması şeyler yazmışlar, tebrik ediyorum. Kimse düşünerek bir şey yazmamış bok atarken.
Aynen bende katılıyorum. Jinbei öyle çok sevilecek bir karakter değil ama nefret edilecek karakter hiç değil. Kendisi güçlü ve saygın.Son zamanki isabetli yorumlardan ötürü saygıyla eğiliyorum. Her bölüm çıktığından ciddi manada söylenen bir kitle var, bu arkadaşlara tek bir şey söyliyeyim Oda size parayla okutturmuyor ve gidipte orjinal manga almıyoruz. Her sayıda ne bekliyosunuz anlıyamadım, kaç yıldır bu manga böyle yeni değil yani...
Bölüm normaldi. Bölümdeki ilginç detaylardan birisi, Moscato tan geriye kalan zaman kırıntıları. Son olarkata Mom ın şu ruleti bayağı ilginç, kendisini temsil eden işaret ilginç.
Ruleti açikliyor heralde onu cevirsene zahmet olmazsa.https://onepiecethenewworld.wordpress.com/2016/06/23/chapter-secrets-30-chapter-830/
Valla bu sefer çevirmeye üşendim, hatta okumadım bile. Sadece göz gezdirdmi.