5-10 yili kalir iste onu da Luffy'e adar öyle göçüp gider diğer tarafaHadi luffy neyse de yazık la jimbeiye zaten yaşlı başlı adam. Bir de on yıl giderse vay haline
5-10 yili kalir iste onu da Luffy'e adar öyle göçüp gider diğer tarafaHadi luffy neyse de yazık la jimbeiye zaten yaşlı başlı adam. Bir de on yıl giderse vay haline
Farka bakmadan dalacağından ben de eminim.Güç farkı olduğunun farkındadır elbet, ama öyle demesi işin uzunlugundan ileri geliyor bence. Çünkü iş vs'ye geldi mi kk dediğin alayina gider, amiral, yonko dinlemez diyen, 3 yonkoyu da indirecegim diyen bir adam bu. Nereden geliyor bu güven bilmem ama Kaido karşısına ciksa, şimdi kicini tekmeleyecem Kaido der ve sonra dalar. Farki k.haki ile hisseder ama gene de dalar.
Bak luffye verecekse izin veriyorum ölebilir.5-10 yili kalir iste onu da Luffy'e adar öyle göçüp gider diğer tarafa
Ha şunun hareketlereBak luffye verecekse izin veriyorum ölebilir.
Benim çeviriyi diyorsan, onun İngilizce konuşması da bir tuhaf zaten.Wadatsumi yi çeviren adama helal olsun çeviri budur Efsaneydi asdasd
O rulet şaban gibi yazı tura olayına döner dik gelir Luffy kazanırSağol.
İçime doğdu 10 gelecek.
Efsane bir sahne gözümde canlandi.
Luffy Bm ile karsilaşir. Bm ye benden sanjiyi aldin seninde birsey kaybetmen lazim deyip ruleti hizlica çevirir.
Kurtlar vadisi gibi oldu zaten seri iyice bir de kemal sunaldan kesitler izleyelim tam olsunO rulet şaban gibi yazı tura olayına döner dik gelir Luffy kazanır
Doğrudur serideki en ilginç karakterlerden.Benim çeviriyi diyorsan, onun İngilizce konuşması da bir tuhaf zaten.