Daha çok var ya onlara (Not: Big mom'a kıyamıyor.)Ha şunun hareketlere
Luffy en sonunda Bm'yi öldürür ben sana söyleyeyim
Tabi kıyamaz Luffy'nin Babannesi sonuçta. Daha Garp ile dans edecek BM bekleyin sizDaha çok var ya onlara (Not: Big mom'a kıyamıyor.)
Yok ya garp Big mom'a bakmaz O kadar zevksiz değildir. UmarımTabi kıyamaz Luffy'nin Babannesi sonuçta. Daha Garp ile dans edecek BM bekleyin siz
Yalnız boa adaya gelirse sadece big mom'u öldürmez. Nami ve carrot'u da indirir. Luffy ve boa, sanji ve zoro tamamda garp Big mom'a bakmaz. Ben big mom'a koca adayı olarak şu tonttattaların şefi var ya yaşlı olan, onu uygun görüyorum. Bence Neptün ve otohime ile beraber en iyi çift olurlar.Boa'ya big mom luffy'ye asılıyor deyin. Kadın direkt power up alıp big momu yener. Yendikten sonra luffy boa ile, garp big mom ile, zoro da sanji ile evlenip mutlu olurlar.
Big Mom onu bir lokmada yutar ne sefiymiş oYalnız boa adaya gelirse sadece big mom'u öldürmez. Nami ve carrot'u da indirir. Luffy ve boa, sanji ve zoro tamamda garp Big mom'a bakmaz. Ben big mom'a koca adayı olarak şu tonttattaların şefi var ya yaşlı olan, onu uygun görüyorum. Bence Neptün ve otohime ile beraber en iyi çift olurlar.
Tmm son bir önerim var. Kaidou nasıl olur? Bence onlar dans edebilirler.Big Mom onu bir lokmada yutar ne sefiymiş o
Garp iyidir. Dans ettiklerini düşünsene Garpla
Ram pam pam pam rapapapam pam kadin zaten psikopat tam Garplik bence
Hancock'un gelmesi zor oraya hem uzak hem de davetsiz gelen olmaz onu da davet etmez diye düşünüyorum Bm cikari oldugu kisileri davet eder.