Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 829: Yonko Charlotte Linlin

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jinbei bu kadindan korkmaz usopp degil bu adam
korkmayan birinin ysamini ememiyo sanirim aralarinda
bir kavga cikacagni sanmiyorum.
Korkması farklı, tek yemesi farklı bir şey. East Blue Zoro, Mihawk'tan korkmadı ama tek yedi. Tashigi Law'dan korkmadı ama tek yedi.

Yaşam gücünü ememiyor diyelim, bence daha başka teknikleride vardır, ve beklentim Amirallerin üzerinde bir gücünün olması.

Korkması farklı, tek yemesi farklı bir şey. East Blue Zoro, Mihawk'tan korkmadı ama tek yedi. Tashigi Law'dan korkmadı ama tek yedi.

Yaşam gücünü emememese bile, bence daha başka teknikleride vardır, ve beklentim Amirallerin üzerinde bir gücünün olması.
Dof ip meyvesiydi bin tane farklı şeyi vardı.

Ne meyvesi var bilmiyorum fakat Yonkou olduğu için o meyveden çeşit çeşit şeyler çıkacaktır. Çok alakasız şeyler bile görebiliriz.

Meyve uyanışı da vardır. Bakalım böyle garip bir meyvenin uyanışı nasıl oluyormuş.

Bi şunu anlayamadınız. Aranın bölümlerle ilgisi yok. Belki bir sonraki bölümde size göre boş gelecek şekildedir. Adam bir hafta ara verdim dur bir sonraki bölümü süper yapayım da beklediklerine değsin diye çizmiyor ki. Zaten hazırda 3-4 bölüm bekliyor ayrıca. Ne değişiksiniz yauv. :(
Aynen hepsi raslantı.800. de acayip beklenti vardı ama boş çıktıydı.
Adamın numara takıntısı felan yok.Çizip geçiyor.Forum kaç yıldır anlayamadı.

Bigmom istediğinin ömrünü kısaltabiliyorsa eğer aklıma kötü şeyler geliyor. Luffy zaten meyve falan sağ olsun ömrünü kısalttıkça kısalttı. Bigmom bizimkinin tüm ömrünü alacakken araya birisi girer ve yarısı falan gider belki. :/ Chopper gereksizine iş düşecek ya malum, hem bir de Roger benzetmesi de var. Bunları göz önüne aldığımızda neden olmasın diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık