Linlin Zunisha'nın canını da çekebilir mi, çekerse ne olur ? Kaç yaşındaydı o 1000 miydi?
Haftalık kehanetlerini bekliyoruz.Nostradamus![]()
Korkması farklı, tek yemesi farklı bir şey. East Blue Zoro, Mihawk'tan korkmadı ama tek yedi. Tashigi Law'dan korkmadı ama tek yedi.Jinbei bu kadindan korkmaz usopp degil bu adam
korkmayan birinin ysamini ememiyo sanirim aralarinda
bir kavga cikacagni sanmiyorum.
Dof ip meyvesiydi bin tane farklı şeyi vardı.Korkması farklı, tek yemesi farklı bir şey. East Blue Zoro, Mihawk'tan korkmadı ama tek yedi. Tashigi Law'dan korkmadı ama tek yedi.
Yaşam gücünü emememese bile, bence daha başka teknikleride vardır, ve beklentim Amirallerin üzerinde bir gücünün olması.
Eğer yanılmıyorsam ömrünün geri kalanını çekiyor, mesela Zunisha'nın 10 yıl ömrü kaldıysa, 10 yılını çekiyor sanırım.Linlin Zunisha'nın canını da çekebilir mi, çekerse ne olur ? Kaç yaşındaydı o 1000 miydi?
Aynen hepsi raslantı.800. de acayip beklenti vardı ama boş çıktıydı.Bi şunu anlayamadınız. Aranın bölümlerle ilgisi yok. Belki bir sonraki bölümde size göre boş gelecek şekildedir. Adam bir hafta ara verdim dur bir sonraki bölümü süper yapayım da beklediklerine değsin diye çizmiyor ki. Zaten hazırda 3-4 bölüm bekliyor ayrıca. Ne değişiksiniz yauv.![]()
Anne Bonney, Ace'nin nişanlısı olur.:/Yabancı forumlarda , şu bebek olan kız neydi ya. Onun meyvesinin üst meyvesi diye tartışmışlar.
Gençleşiyordu ya hani pempik saçlı neydi o![]()