bu kadın çatlak bence luffyi sevicek araları iyi olucak o yüzden savaş çıkmaz diyorum.Bigmom istediğinin ömrünü kısaltabiliyorsa eğer aklıma kötü şeyler geliyor. Luffy zaten meyve falan sağ olsun ömrünü kısalttıkça kısalttı. Bigmom bizimkinin tüm ömrünü alacakken araya birisi girer ve yarısı falan gider belki. :/ Chopper gereksizine iş düşecek ya malum, hem bir de Roger benzetmesi de var. Bunları göz önüne aldığımızda neden olmasın diyorum.
Ya law kendini feda ederse, Luffy için ope ope' nin en büyük özelliğini kullanırsa dye sorular geliyo aklımaBigmom istediğinin ömrünü kısaltabiliyorsa eğer aklıma kötü şeyler geliyor. Luffy zaten meyve falan sağ olsun ömrünü kısalttıkça kısalttı. Bigmom bizimkinin tüm ömrünü alacakken araya birisi girer ve yarısı falan gider belki. :/ Chopper gereksizine iş düşecek ya malum, hem bir de Roger benzetmesi de var. Bunları göz önüne aldığımızda neden olmasın diyorum.
Kim hoşlanmış Luffy'den şu ana kadar ittifak olanlardan kim Luffy için rakip olabilirdi ki? En azılı düşmanlar hala dışarda.@altınroger
İhmaller arasında ama olmasın yahu. O da Luffy'den hoşlanırsa düşman kalmayacak piyasada.
Geralt ile Abdül abdisini karıştırma lütfen. :S
@ROGER
Bence olmaz o iş. Ölümsüz ana karakter bu seriye ters gelir.
Daha ömrü kendine kattığı belli değil, bilemedim. Fakat değişik güçleri olacağı yada bu gücün değişik kullanımları felaket olacak gibiYabancı forumlarda , şu bebek olan kız neydi ya. Onun meyvesinin üst meyvesi diye tartışmışlar.
Gençleşiyordu ya hani pempik saçlı neydi o![]()