Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 829: Yonko Charlotte Linlin

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi ciddi ciddi bm iniyor mu luffy bm'yi indircek kaido'yu indircek
3 poneghlyp'e sahip olucak son poneghlyp'e sahip oldugu şansla bulacak.
Teach engel olmaya calisacak teach inecek etti 3 younko adam
boş konuşmuyo 3 younko yu da indircem dedi hikaye o yöne dogru
gidiyo.

Bigmom istediğinin ömrünü kısaltabiliyorsa eğer aklıma kötü şeyler geliyor. Luffy zaten meyve falan sağ olsun ömrünü kısalttıkça kısalttı. Bigmom bizimkinin tüm ömrünü alacakken araya birisi girer ve yarısı falan gider belki. :/ Chopper gereksizine iş düşecek ya malum, hem bir de Roger benzetmesi de var. Bunları göz önüne aldığımızda neden olmasın diyorum.
bu kadın çatlak bence luffyi sevicek araları iyi olucak o yüzden savaş çıkmaz diyorum.

not: avatarını abdülheye çok benzettim :D

Bigmom istediğinin ömrünü kısaltabiliyorsa eğer aklıma kötü şeyler geliyor. Luffy zaten meyve falan sağ olsun ömrünü kısalttıkça kısalttı. Bigmom bizimkinin tüm ömrünü alacakken araya birisi girer ve yarısı falan gider belki. :/ Chopper gereksizine iş düşecek ya malum, hem bir de Roger benzetmesi de var. Bunları göz önüne aldığımızda neden olmasın diyorum.
Ya law kendini feda ederse, Luffy için ope ope' nin en büyük özelliğini kullanırsa dye sorular geliyo aklıma :)

@altınroger
İhmaller arasında ama olmasın yahu. O da Luffy'den hoşlanırsa düşman kalmayacak piyasada.
Geralt ile Abdül abdisini karıştırma lütfen. :S

@ROGER
Bence olmaz o iş. Ölümsüz ana karakter bu seriye ters gelir.

Bence Big Mom bu arc düşmeyecek. İmkansız düşmesi. Ayrıca farkında mısınız? 1 Yonkou nun amiralden güçlü olup olmadığını tartışıyorsunuz. :)

Jinbei nin olması filanda bir şeyi değiştirmez. Koskoca Yonkou böyle düşmez. Ayrıca Vinsmoke ailesi de var. Kaçmalarına da imkan yok. İşler nasıl ilerleyecek bakalım...

Luffy bu gearlar yüzünden ömrü kısalıyordu.Keza İvankovun hormon yüzündende kısalmıştı galiba.Big Mom bizimkinin yaşam süresini almaya çalışacak ama bir bakacak ki yaşayacak süresi kalmamış.Sen zaten ölmüşssün diye bırakacak bizim çocuğu.:ehe:

Bu iki muhabbet birbirine bağlanır bu arc'ta.

Yabancı forumlarda , şu bebek olan kız neydi ya. Onun meyvesinin üst meyvesi diye tartışmışlar.
Gençleşiyordu ya hani pempik saçlı neydi o :(
Daha ömrü kendine kattığı belli değil, bilemedim. Fakat değişik güçleri olacağı yada bu gücün değişik kullanımları felaket olacak gibi :D Kuma pati ile neler yaptı :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık