Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 829: Yonko Charlotte Linlin

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlar biziz işte. Seyirci kesim bizim vereceğimiz tepkinin mangada yansıyışı.
Örneğin, Marinefordda askerler Ace ateş ediyor şimdi öldü diyorlar 2 dk sonra Niye ölmüyor tepkisi veriyorlar :D
Bu tip dış konuşmalar şaşırtma unsuru görevi görüyor. Herşeyi kesin olarak belirtse zevki kalmaz ki.
Şimdi biz öldü sanacağız ki bir sonra ki sayıda ölmesin şaşıralım. :)
Ölmedi at fava bekle bak.
Görünüşe göre ölmüş olması seni şaşırtır, ölmemiş olması değil. Neyse, istediğin gibi yorumlamakta serbestsin. Ölmemesi saçmalığın daniskası olur bana göre. Reddit ve diğer platformlarda da öldüğü yönünde güçlü bir inanış var.

Yami

Görünüşe göre ölmüş olması seni şaşırtır, ölmemiş olması değil. Neyse, istediğin gibi yorumlamakta serbestsin. Ölmemesi saçmalığın daniskası olur bana göre. Reddit ve diğer platformlarda da öldüğü yönünde güçlü bir inanış var.
Öldürecek diye bir baloncuktan sonra ölmesi niye şaşırtsın. Ölmemesi şaşırtır bence :)
Bakıcaz haftaya kalkacak o hatta yıllarını bile verebilir geri :at:

Bu Linlin beklendiğinden çok daha güçlü çıkacak. Kidler bile tövbe edip Shankse saldırmaya başlamışlarsa korkarım ben bundan. Yonko hayatta inmez bu arc.

Kral

Ya bu adam brookun meyvesini yedimide kendine bu kadar güveniyor zaten yaş gelmiş 40 a kaplumbağa hızında ilerleyen bir seri bu gidişle kaido ya gidene kadar 50 sine gelir sonra ölüm...

Bu Linlin'in sadece ufak bir gücü, bu seride Yonko olmak demek çok ayrı bir seviyeyi gerektiriyor, Jinbe'ye de tek atıp paketlerse şaşırmayın.

Yo mama so fat, even sun asks her to stop eating. :)
Beyler bu kaçıncı rasgelişim, şu mesajlara bir şey demeyen moderatör moderatörlüğü bıraksın, ne iş yapıyorsunuz arkadaş Türkçe forumuna adam gelmiş ingilizce yazı yazıyor ve bu mesaj silinmediği gibi uyarıda alınmıyor... Herkesin ingilizce bilme gibi bir zorunluluğu mu var, yarın öbür gün başka birisi (bu arkadaş için değil genel olarak) ingilizce küfür ederde ingilizce bilmeyen arkadaşlarımız bunu anlamazsa ne olacak, hayır bunu geçtim öncelikle forumun 1 numaralı kuralını bilmeniz gerekiyor, yoksa kural değişikliği olduysa ona göre bizi de bilgilendirin bizde ingilizce yazalım. Ben yabancı forumlarda binin üzerinde ingilizce mesaj yazdım, ama gelipte burada ingilizce mesaj yazmıyorum, çünkü forum kuralları Türkçe konuşmayı gerektiriyor.

Genel Kurallar

1. Türkçe yazım ve noktalama kurallarına dikkat ediniz. Kasıtlı olarak Türkçe kullanımına aykırı yorumlarda bulunmak, ısrar etmek yasaktır.
Eğer ingilizce yorum yazmak serbest ise, şuraya ingilizce yazabilirsiniz diye bir kural yerleştirin lütfen.

http://korsanfan.com/konu/forum-kuralları.4210/

Yaşam süresi silinen elemanda buymuş şimdi hatırladım.

Tamamda bizim tayfada bundan korkacak kişi sayısı az. Daha doğrusu yonkou indirme hedefi olan kimse bundan korkmaz.
Çoğu karakterde korkmaz yani sanmıyorum
Bu adam değil. Belli ki özel bir kılıçustası bu, sırtındaki kılıca baksana. Bu bölüm BM'nin öldürdüğü karakterde böyle kılıç yok, peruk da yok, farklı kişi yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık