Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 821: Anlaşıldı

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 114 57.0%
  • İyi

Kullanılan: 56 28.0%
  • Orta

Kullanılan: 16 8.0%
  • Kötü

Kullanılan: 7 3.5%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 7 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jack'i cok gommemek lazim yamulmasindan oturu. Ama gerizekali olmasi gomulme sebebi tabii. Zoro'nun siradan slashi ile 2 metre geri savrulan Issho bu hortumu yese karargaha kadar ucar la :D Bu darbeyi deprem gibi ilginç yetenekler durdurabilir ama fiziksel güçle, kilic gibi bir materyalle durduracak adam var midir bilmem.

Fuji'nin çekim kuvveti her yönde etki edebiliyor. Çekim kuvveti o hortumu engeller gibi geliyor bana. Tabi çok süratli geliyor. Ama çekim kuvvetinin sınırına bağlı. Ve bence meteor çekebiliyor ise o hortumu da durdurabilir.

Fuji'nin çekim kuvveti her yönde etki edebiliyor. Çekim kuvveti o hortumu engeller gibi geliyor bana. Tabi çok süratli geliyor. Ama çekim kuvvetinin sınırına bağlı. Ve bence meteor çekebiliyor ise o hortumu da durdurabilir.
Doflamingo durdurur diyordum ama Zunisha'nın yonkoya eş değer fiziksel gücü var gibi görünüyor. :D
Eğer öyleyse kimse durduramaz herkes savrulur gerisin geriye.Kimi suratına yer kimi kendini savunurak savrulur İssho gibi orası ayrı.

Yonko ayarı değilse de Doflamingo gibi yeteneği ve meyvesi olanlar bir şekilde durdururlar.Ama fiziksel güç ile epey zor.

Doflamingo durdurur diyordum ama Zunisha'nın yonkoya eş değer fiziksel gücü var gibi görünüyor. :D
Eğer öyleyse kimse durduramaz herkes savrulur gerisin geriye.Kimi suratına yer kimi kendini savunurak savrulur İssho gibi orası ayrı.

Yonko ayarı değilse de Doflamingo gibi yeteneği ve meyvesi olanlar bir şekilde durdururlar.Ama fiziksel güç ile epey zor.
Meyve yetenekleri ayrı bir olay zaten. Onların durduramayacağı konusunda şüphem yok. Fiziksel güç neyse de haki bariyeriyle durdurulabilir gibi geliyor bana.

Zunisha yıkıcı bir güce sahip. Zunisha'nın hortumuyla şehirler yıkılır. Sel altında kalır. Harbiden yıkıcı bir güç. Ama bunu bireysel bazda düşünmemek gerek. Yani 10 kişinin Zunisha'yı yenebilecek olması Antik Silah olsa bile değerini düşürmez. Çünkü antik silahların asıl olayları yıkıcı özellikte olmaları. Yanlışsam düzeltin.:D

Hayın Apoo :D Jack'i ne zaman tanıdı da den den mushi bağlantısı kurmaya çalışıyor.Adam hain beyler. :fool:Kaido'yu gördüğün de değil önceden katıldı bence.

Antik silahsa en güçlüdür ya da çok güçlüdür mantığı kurmak saçma. @Nekomamushi yazmıştı sanırım. Grand Line yıkılınca burdaki suyu Zunisha büyüklüğü sayesinde çekebilir ya da su seviyesini azaltabilir gibisine. İşlevsel olarak bakmak lazım bazı şeylere. Her şey güç değil. On kişi Zunisha'yı yenebilir. Ee o 10 kişi Zunisha'nın çektiği kadar su çeksin bakalım içine o zaman ? :artiz:

Daha önce de yazdım. Jack'in Zunisha'nın hortumunu bloklaması İnu'nun Jack'in hortumunu bloklamasıyla aynı şey değil. Aradaki boyut farkı çok fazla. Jack'in kolunun yanına Zunisha'nın hortumunu koy istersen bi'. Rahatlıkla görebilirsin aradaki farkı diye düşünüyorum. O boyut ve hızda gelen devasa hortumu hop diye durduramazsın ki.

Genelde logia ve parameciaların uzaktan saldırıları olduğunu anlatmak istedim o örneğimde. Sen biraz alakasız örnekler vermişsin Sanji seviyesi bile diyerek. Jack Sanji'den güçlüyse o da bloklayabilmeli ya da karşılık verebilmeli gibi bir anlam çıkmış ama güçlü olmak demek her koşulda birisinden avantajlı olmak demek değil. Her zaman söylüyorum. Öncesinde bir koşullara bakın. Adam mamut meyvesi yemiş. Denizde ve sağlam bir zeminde değil. Zunisha'nın böyle bir hamle yapacağını değil Jack, adanın iki kralı olan İnu ve Neko bile bilmiyordu sen neden bahsediyorsun Allasen ? :) Filin devrilmesiyle oluşacak etki mi, filin direkt olarak yaptığı bir saldırının etkisi mi büyük olur ? Zunisha eğer düşseydi sol yana düşecekti. Jack'in kafilesi ise Zunisha'nın önünde. Yani tsunami etkisi daha çok Jack'in sol tarafını etkileyeceğinden kurtulma ihtimalleri çok daha fazla olacaktı.

Tabi seni de şu noktada anlıyorum. Ödülü 1 milyar olarak gösterilen bir adam daha fazla ve daha etkin bir biçimde sahne almalıydı. Bu biraz da beklenti meselesi. Ben de daha fazla görelim isterdim Jack'i ama bunu biraz da hikayenin sürekliliği içerisinde değerlendirmen seni biraz daha rahatlatabilir. Mesela Vergo da güçlü adamdı ama Diamante ondan daha fazla gözüktü değil mi ? Bunu biraz da böyle düşün şeklinde naçizane bir tavsiye verebilirim sana.
kendi net olarak ifade ettiğimi düşünüyordum ama anlaşılamamışım hala. Benim bahsettiğim Jack çıksın hortumu bloklasın herkesi kurtarsın değil. Bir şekilde kendini kurtarabilmesi lazım. Hortum geliyor, görüyor bir anda olabilecek bir olayda değil, fil önce cepheye dönecek sonra hortumunu savuracak. Bu durumda kaçınabilmesi gerekiyor. Durduramaz üstüne biner, zıplar, uçar, kaçar bir şeyler yapabilmesi lazım. Her gelen direk darbeyi alacaksa bu herifin dayanıklılığı çok üst seviyede olmalı ki 1 milyar ödülü olsun. Sanji örneğini, jack gemide çaresiz imajının çizilmesi nedeniyle verdim. Yani okuduğumuz seri One Piece, adamlar havayı tekmeleyerek uçabiliyor(altında zemin yokken yani), bulutlara tel geçirip uçabiliyor. Nerelere kadar zıplayabiliyorlar.

Zunisha'nın hamlesini tahmin etmedi deniliyor. Sen tutup bir hayvana saldırırsan ya kaçar ya da sana saldırır tepkisiz olarak etrafta gezmez heralde. Zunisha tepinse bile çıkan dalgalar jackin gemilerini uzaklaştırır, zor durumda bırakırdı diye düşünüyorum. Filin direk yaptığı saldırıya bir şey dediğim yok. Bahsettiğim nokta hadi o fil tepki vermedi, sen onu yıkınca ortaya çıkacak dalga bile ortalığı karıştırır. Senin geminin üstüne düşer falan bunları hesap etmiyor musun hiç. Jack'in düz top atışıyla saldırmasının bir mantığı yok. Benim anlamadığım Oda madem jack'i devreden çıkaracaktı bari sengoku+ Fuji alsaydı. Böyle saçma sapan işlere hiç girmeselerdi. İleriki bölümlerde Jack vs Zoro izleyebiliriz gibime geliyor.

Zunisha yıkıcı bir güce sahip. Zunisha'nın hortumuyla şehirler yıkılır. Sel altında kalır. Harbiden yıkıcı bir güç. Ama bunu bireysel bazda düşünmemek gerek. Yani 10 kişinin Zunisha'yı yenebilecek olması Antik Silah olsa bile değerini düşürmez. Çünkü antik silahların asıl olayları yıkıcı özellikte olmaları. Yanlışsam düzeltin.:D
Silahları küçümsememeniz lazım. Hele de antik silahsa. Çünkü;
Korsanlar çağını bitirecek güçteymiş. Hükümet ondan arıyordu Pluton'u.

Düşün o çağda. Roger-WB falan var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık