Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 821: Anlaşıldı

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 114 57.0%
  • İyi

Kullanılan: 56 28.0%
  • Orta

Kullanılan: 16 8.0%
  • Kötü

Kullanılan: 7 3.5%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 7 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Monkey D. Luffy 'e katılıyorum. Oda tarafından birisi dünyanın en güçlü insanı havada karada suda diye düşünülse zaten mangaka bu adamı öldürmez kendi düşüncesine karşı gelmez. Tamamen Op evreninde anılan / söylenilen / düşünülen söylentiler arasında olan birşey. Şimdi bu Kaido dünyanın en güçlüsü olsun serinin ana karakteri gelsin bunu yenemesin ? Elbette yenecek çünkü bu adamında bir limiti sınırı var. Kami değil sonuçta bu adam. Yine senin Mihawk'dan örnek vereyim. Adam dünyanın en iyi kılıç ustası olarak tanınıyor. Seri sonunda Zoro bununla vs atmadan öncede öyle anılacak fakat Zoro bunu yendikten sonra Zoro öyle anılacak böyle şeyler anlık değişebilir şeylerdir. Mangaka tarafından böyle görülse adam zaten onu devirmemek yedirmemek için elinden geleni yapar Tıpkı Luffy'e Dressrosada yaptığı gibi.

Yalnız direkt Oda röportaj verip en güçlü dese bile ne farkeder, yenilmez demedi ki. Zira yenilgileri de olmuş. En güçlü olsa da yenilir yani abes olmaz.

kısaca tartısmalara kendi fikirlerimi söyliyeyim;

- jack gücsüz biri degil. gercekten tam bir hayvanat. yinede bazı arkadasların dedigi gibi, ödüle katılan unsurlar arasında, siddetle aranmakta var. yani sivil katliamı yapan kişiler, daha fazla ödüle sahip olabiliyorlar. mesela gercek hayatta bir teroristle, arada bir mafya hesaplasmasına adam vuran kişi aynı siddetle aranmaz. jack bir terörist kıvamında. yasam ve insan düşmanı... bu durumda kaidonun altında da olmasıyla, wg ödülü fazlalastırmak zorunda kalmıstır. gelgelelim inu ve nekoyla, hiç dinlenmeden 5 gün savasabildigine göre... ölüsü 800 eder diye düşünüyorum.

- gelelim zunishaya... zunishanın o hortumunu logia olmayan gücler nasıl durduracak ? cok merak ediyorum. yenmek baska bir sey, saldırı karsılamak baska bir sey. yer yüzünden destek alarak, saldırılara karsı koyabilirsin. peki zeminin geminin güvertesiyken öyle bir saldırıyı, o momentumla gelen gücü nasıl karsılayacaksın ? gücün varsa bile karsılayamazsın. çünkü saldırı, zeminide seninle birlikte götürüyor.

tabiki zunishayı yenicek bir sürü karakter var. ve cıkarda. ama jack, zoan meyve kullanıcısı, tam bir yakın dövüs savascısı ve yakın dövüste o fili yenebilecek fiziksel güc kullanıcısı denizde cok azdır. karada işler degişir, ama denizde gercekten azdır.

yoksa adam zaten ezikligini vurguluyor, yere cökerse kafasına saldırırız diyor :D kizaru direk nisan alır mesela, akainu ryusei kazana bogar. enel vura vura üstünde gezer. aokiji ugrasmaz bile. teach ve wb deprem gücüyle ezerler onu. shanks, rayleigh, jinbei gibiler denizde bile kacınabilirler saldırılarından.

yani bu fil, yonko alabilecek güc olmasa bile, dogru oturttugunda agır yaralı bir yancıyıda bırakın alsın ;)
Burada asıl sorun şu ki, Jack saldırıp fili öldürüceğiz dedi sonrada bir baktık bildiğin top atışı yapıyorlar bacağına. Yani her 5-6 gemi bir araya gelip top atan zunishayı öldürecekse zaten saçmalık. Gülleleri kendi fırlatsa ya da çıkıp bir saldırı yapsa ne bileyim filin bacağına kendi vursa her şeye eyvallah diyeceğim ama top atmak nedir ? Saldırıyı karşılayamıyor olabilir ama kaçınamıyor da mı? Bu fil dönüp hortumunu savurana kadar hiç mi uyanmadı bu herif? Bir de asıl kötü olan durum Jack'in bir daha tokatlanacak olması. Yani bir şekilde bizim olaylara müdahil olursa her türlü tokatlanacak. Ki ölmedi bence gelecek bir yerden, çıkacak karşımıza. Yani sen şişir şişir sonra da bu şekil gönder olmuyor. Herifin ciddi bir saldırısını bari görseydik. Her şey lafta kalıyor...
Her gemide Coup de burts yok ki dostum nasıl sıyrılsınlar dana gibi hortumdan ? :) Anlık gerçekleşen bir olay o. Rota çevirmeye bile fırsatları yok adamların. Saldırı konusuna gelince de Jack logia değil malumun. Uzaktan saldırı yapamaz. Luffy gibi bir taraflarını uzatacak bir meyveye de sahip değil. Bu sebeple saldırması için yakınına gelmesi gerekir ancak. Ama adam Zunisha'nın böyle bir saldırı yapacağını düşünmediği için stratejik olarak yaklaştı olaya ve bir plan yaptı. Zunisha çöktükten sonra kafasına biritirici vuruşu yapabilirdi ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Abartılacak ya da şikayet edilecek bir durum yok bence ortada.
Ben anlatamıyorum galiba. Ön bacağı yaralı filin ön çaprazında duruyor gemiler, bir an sonra fil tamamen cepheye dönmüş ve hortumunu savuruyor. Sıyrılmak için illa coup de burst mü olması lazım. Orada Jackin reaksiyon verecek tepki süresi var. Rota çevirmesine ve ya gemiyle kaçmasına gerek yok. Seride şuanda Sanji seviyesi bile havayı tekmeleyerek uçabiliyor. Bireysel olarak kendini kurtarabiliyor olması gerekiyordu orada.

Saldırı konusunda Jack'in logia olduğunu iddia etmedim zaten. Gitsin filin bacağına tırmansın vursun ne bileyim kimyasal silahı varmış bağlasın filin bacağına patlatsın. Zunisha çökünce kafasına nasıl saldıracaksa öyle saldırsın işte. Ayrıca Zunisha'nın böyle bir saldırı yapacağını hesap etmemek nedir ? O fil devrilse, yakındaki gemiler direk alabora olur belki de geminin üzerine düşer. Kaldı ki Zunisha çöktü diyelim kafasına nasıl saldıracak uzaktan saldırısı yok madem. Benim eleştirdiğim noktalar şunlar, filin bacağına düz top atışı yapılması, Jack'in tepki süresi varken bireysel olarak o saldırıyı direk olarak alması, Jack'in herhangi bir ciddi saldırısını göremeden devreden çıkması. Geri geldiğinde de 1 milyar belilik adamın bir daha tokatlanacak olması(şuana kadar açıklanan en yüksek ödül diye biliyorum).

Jack büyük bir hata yapıp Zunisha reise saygısızlık yaptı sonuç olarak canından oldu tartışmak yersiz.Aynı performansı reisin adam yerine koyduğu tek adam olan momo'ya yamuk yapmış kaidou'ya yapmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Zunisha reistir saygı duyulması gerekir !:respect:

@Marco
@Nekomamushi
Doğru taraftasınız beyler. Biz haklı çıkacağız. :D
Zaten sadece ünvanlar için diyorum. Gördüklerimiz de bunları doğruluyor.
Jack büyük bir hata yapıp Zunisha reise saygısızlık yaptı sonuç olarak canından oldu tartışmak yersiz.Aynı performansı reisin adam yerine koyduğu tek adam olan momo'ya yamuk yapmış kaidou'ya yapmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Zunisha reistir saygı duyulması gerekir !:respect:
Parantez içine bak. ;)

Burda sengoku dünyanın en güçlü adamı olduğunu söylüyor kutu içindeki yazıları tartışmak gerçektende saçma
Sengoku'da evrenden bir karakter işte.

Yaşlı, bitik, hasta ve kalbi tekleyen biri dünyanın en güçlü adamı olamaz. Bu yüzden tartışıyoruz zaten kutu içindekileri. :/

Oda eğer en güçlü adam veya en güçlü kılıç ustası demişse veya dedirtmişse tabi bu olayda söyleyen kişide önemli. En güçlü adamdir da en güçlü kılıç ustasidir da ama böyle söylendi diye de bu kişinin hiç bir zaman yenilmiyeceği anlamina da gelmez.

Hortumu başının seviyesine kaldırmış ve vur emrini bekliyor. Vur emri gelince ön arka bacaklarını açarak sağlam bi duruşla savuruyor. 2-3 saniyede yüzlerce metre kat ederek sana gelen yarıçapı en az 50 metrelik hortumun ucundan ben kesin kaçardım yeaa...

Yami

Jackin Mamut formu , filin boyutuna kıyasla ne olur acaba ? Büyük ihtimalle Jack haftaya kalkıp Zoan formuna geçecek.

Denizi donduramayan, uçamayan şeytan meyveli kim varsa o duruma düşerdi. En fazla hortuma hasar verip durdurmaya çalışırsın ama o hortum momentumunu alırsa parçalamak ya da yakmak zorundasın (saka yakardı mesela hortumu). İstersen mihawk ol, hortumu gelirken kes gene üstüne düşerdi, o gemileri kurtaracak adam seride çok az. Yahu zaten jack salağı ne bekliyordu ki, hayvan dizlerinin üstüne çökse tsunami olur.
+1 Okudugum en güzel yorumlardan biri tebrikler.:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık