Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 821: Anlaşıldı

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 114 57.0%
  • İyi

Kullanılan: 56 28.0%
  • Orta

Kullanılan: 16 8.0%
  • Kötü

Kullanılan: 7 3.5%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 7 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu jack'e bi aralar marco'nun esiti falan deniliyodu.Simdi marco'yla ayni seviyede desek amiraller marco'yu birakin teklemeyi yenemedi bile ama zunisha tekleyip gecti.O zaman zunisha>amiral...

Bu jack'e bi aralar marco'nun esiti falan deniliyodu.Simdi marco'yla ayni seviyede desek amiraller marco'yu birakin teklemeyi yenemedi bile ama zunisha tekleyip gecti.O zaman zunisha>amiral...
Düz mantık ile öyle ama araya meyve gücü girince Amiral > Zunisha oluyor. Zunishanın dorikisi çok fazla ona şüphe yok fakat meyve gücü bu tür saf güçleri arka planda bırakabilecek bir güç. Bu arada Momo Zunishanın gözünden görüyor. Bu Momonun gözlem hakisi sayesindemi oluyor yoksa Zunishamı yapıyor ? Eğer Zunisha yapıyosa hakide kullanıyor demektir :D 1000 Senede haki öğrense gerek.

One piece okuru hiç değişmiyor 1 hafta 2 hafta önce Jack>Amiral olayı vardı şimdi Fil>Amiral oldu :) Halbuki o fili rosto yapıp servis ederler :artiz:
Bi arkadaşta yazmış kessen bile üzerine düşer diye :D Arkadaş tek kesim hakkı mı var bunun İMF kota mı koydu Mihawk'ın kesim yapma olayını :)
Mihawk bilmem nereden nereye buz dağını istemeden kesen karekter bu fil Mihawk'ı görmeden parçalarına ayrılır :bilmem:

Marco da şu darbeyi alsa denize düşer geberir giderdi. Sanki aynı durumda farklı bişey olacak.

Bu arada dağ taş kesmek canlı kesmekten daha kolay bu seride. Hadi keser diyelim ama kesemezse de çok üzülmeyelim diye diyorum.

Yazmıyım yazmıyım dedim.:( Şu kapağı niye konuşmuyonuz hiç. Big Mom'un daha da sıfatı belli olmuş.:( Karasakalın efsanevi bakışları Shanks'ın her zamanki karizması üstüne Kaido'nun dışı seni içi beni bakışları bu kapakta mevcut az biraz da bunu tartışın.:( Beni üzmeyin.:(

Ben anlatamıyorum galiba. Ön bacağı yaralı filin ön çaprazında duruyor gemiler, bir an sonra fil tamamen cepheye dönmüş ve hortumunu savuruyor. Sıyrılmak için illa coup de burst mü olması lazım. Orada Jackin reaksiyon verecek tepki süresi var. Rota çevirmesine ve ya gemiyle kaçmasına gerek yok. Seride şuanda Sanji seviyesi bile havayı tekmeleyerek uçabiliyor. Bireysel olarak kendini kurtarabiliyor olması gerekiyordu orada.

Saldırı konusunda Jack'in logia olduğunu iddia etmedim zaten. Gitsin filin bacağına tırmansın vursun ne bileyim kimyasal silahı varmış bağlasın filin bacağına patlatsın. Zunisha çökünce kafasına nasıl saldıracaksa öyle saldırsın işte. Ayrıca Zunisha'nın böyle bir saldırı yapacağını hesap etmemek nedir ? O fil devrilse, yakındaki gemiler direk alabora olur belki de geminin üzerine düşer. Kaldı ki Zunisha çöktü diyelim kafasına nasıl saldıracak uzaktan saldırısı yok madem. Benim eleştirdiğim noktalar şunlar, filin bacağına düz top atışı yapılması, Jack'in tepki süresi varken bireysel olarak o saldırıyı direk olarak alması, Jack'in herhangi bir ciddi saldırısını göremeden devreden çıkması. Geri geldiğinde de 1 milyar belilik adamın bir daha tokatlanacak olması(şuana kadar açıklanan en yüksek ödül diye biliyorum).
Daha önce de yazdım. Jack'in Zunisha'nın hortumunu bloklaması İnu'nun Jack'in hortumunu bloklamasıyla aynı şey değil. Aradaki boyut farkı çok fazla. Jack'in kolunun yanına Zunisha'nın hortumunu koy istersen bi'. Rahatlıkla görebilirsin aradaki farkı diye düşünüyorum. O boyut ve hızda gelen devasa hortumu hop diye durduramazsın ki.

Genelde logia ve parameciaların uzaktan saldırıları olduğunu anlatmak istedim o örneğimde. Sen biraz alakasız örnekler vermişsin Sanji seviyesi bile diyerek. Jack Sanji'den güçlüyse o da bloklayabilmeli ya da karşılık verebilmeli gibi bir anlam çıkmış ama güçlü olmak demek her koşulda birisinden avantajlı olmak demek değil. Her zaman söylüyorum. Öncesinde bir koşullara bakın. Adam mamut meyvesi yemiş. Denizde ve sağlam bir zeminde değil. Zunisha'nın böyle bir hamle yapacağını değil Jack, adanın iki kralı olan İnu ve Neko bile bilmiyordu sen neden bahsediyorsun Allasen ? :) Filin devrilmesiyle oluşacak etki mi, filin direkt olarak yaptığı bir saldırının etkisi mi büyük olur ? Zunisha eğer düşseydi sol yana düşecekti. Jack'in kafilesi ise Zunisha'nın önünde. Yani tsunami etkisi daha çok Jack'in sol tarafını etkileyeceğinden kurtulma ihtimalleri çok daha fazla olacaktı.

Tabi seni de şu noktada anlıyorum. Ödülü 1 milyar olarak gösterilen bir adam daha fazla ve daha etkin bir biçimde sahne almalıydı. Bu biraz da beklenti meselesi. Ben de daha fazla görelim isterdim Jack'i ama bunu biraz da hikayenin sürekliliği içerisinde değerlendirmen seni biraz daha rahatlatabilir. Mesela Vergo da güçlü adamdı ama Diamante ondan daha fazla gözüktü değil mi ? Bunu biraz da böyle düşün şeklinde naçizane bir tavsiye verebilirim sana.

Ağzı burnu dağılması hariç Jack ölmemiştirde. Ne yani Doflamingo'da gelsin Filin hortumu veya bacaklarını kopartsın, bu mudur yani. Oars daha adımını atacağı sırada hallederken, fil daha hortumunu sallarken veya adımını atacağı sırada da pek ala halledebilir. Doflamingo, fil'i halledemez demeyin pilis.

Bu güç ve mevyve ilişkileri denişik, üzerine anti ekleyince tadından yenilmiyoro_O

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık