Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 821: Anlaşıldı

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 114 57.0%
  • İyi

Kullanılan: 56 28.0%
  • Orta

Kullanılan: 16 8.0%
  • Kötü

Kullanılan: 7 3.5%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 7 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silahları küçümsememeniz lazım. Hele de antik silahsa. Çünkü;
Korsanlar çağını bitirecek güçteymiş. Hükümet ondan arıyordu Pluton'u.

Düşün o çağda. Roger-WB falan var.
Hiç sanmıyorum ben bir antik silahın Roger ve WB'yi saf dışı bırakacağını. Bu tam nerde geçmişti ? Söylenmek istenenin doğrudan senin anlatmak istediğinle alakası olduğunu sanmıyorum.Antik silahlar bir çok korsan için caydırıcı olabilir. Bu anlamda söylenmiştir. Bir çok korsan demeyelim. Bu güçler caydırıcı nitelikte zaten. O yüzden büyük savaşlarda kullanılmak istenirler.

Hiç sanmıyorum ben bir antik silahın Roger ve WB'yi saf dışı bırakacağını. Bu tam nerde geçmişti ? Söylenmek istenenin doğrudan senin anlatmak istediğinle alakası olduğunu sanmıyorum.Antik silahlar bir çok korsan için caydırıcı olabilir. Bu anlamda söylenmiştir. Bir çok korsan demeyelim. Bu güçler caydırıcı nitelikte zaten. O yüzden büyük savaşlarda kullanılmak istenirler.
Spandam'ın geçmişinde geçiyor. Pluton bir savaş gemisiydi. Bu silahı kullanarak Büyük Korsan çağını bitirebiliriz diyorlar.
Silah nasıl bilmiyoruz. Ama silahlar etkili. Jack'te gördük işte. Bayılttı iki tane dağ gibi adamı.

Dediğin gibi de biterebilirler çağı evet. 1000 korsandan yarısı ölse gene o çağ biter. Ama bunlar antik silah olduğu için ve seride yeri önemli olduğu için Roger ve WB'ye az da olsa zarar verir bence.

Atom bombası şeklinde bir şey düşünelim. Atsan Roger'ın bulunduğu adaya. Bu adam hakisiyle durdursa. Haki de biten bir şeydi. En azından hakisi azalmış olur. Gene işe yarar silah. :D

Spandam'ın geçmişinde geçiyor. Pluton bir savaş gemisiydi. Bu silahı kullanarak Büyük Korsan çağını bitirebiliriz diyorlar.
Silah nasıl bilmiyoruz. Ama silahlar etkili. Jack'te gördük işte. Bayılttı iki tane dağ gibi adamı.

Dediğin gibi de biterebilirler çağı evet. 1000 korsandan yarısı ölse gene o çağ biter. Ama bunlar antik silah olduğu için ve seride yeri önemli olduğu için Roger ve WB'ye az da olsa zarar verir bence.

Atom bombası şeklinde bir şey düşünelim. Atsan Roger'ın bulunduğu adaya. Bu adam hakisiyle durdursa. Haki de biten bir şeydi. En azından hakisi azalmış olur. Gene işe yarar silah. :D
Zarar vermesine verir. Bomba tüfek top zarar veriyor bu adamlara. Onlarda verir tabiki de.

Zarar vermesine verir. Bomba tüfek top zarar veriyor bu adamlara. Onlarda verir tabiki de.
Bir teori ürettim şuan. Logialar hiç hasar almıyor ya. Kesin bu silahlardan dolayı ürettiler logiaları. Kim mi üretti?
Kutsallar Ejderler. Yani Tanrılar.
Şeytan meyvesi. Şeytan'ı Tanrı yarattı. Yani meyveleri kutsallar yaptı. Ne için? D.'lerin silahlarına karşı koymak için.
Zoan ürettiler. İşe yaramadı pek. Paramecia ürettiler olmadı. Sonra Logia'da başarılı oldular. Silahlardan hasar almamaya başladılar.

Tutar bu teori.

Bir teori ürettim şuan. Logialar hiç hasar almıyor ya. Kesin bu silahlardan dolayı ürettiler logiaları. Kim mi üretti?
Kutsallar Ejderler. Yani Tanrılar.
Şeytan meyvesi. Şeytan'ı Tanrı yarattı. Yani meyveleri kutsallar yaptı. Ne için? D.'lerin silahlarına karşı koymak için.
Zoan ürettiler. İşe yaramadı pek. Paramecia ürettiler olmadı. Sonra Logia'da başarılı oldular. Silahlardan hasar almamaya başladılar.

Tutar bu teori.
Bağladığın nedeni o kadar dar tutma. Dediğin gibi hasar almamakta bir amaç olabilir. Ama sadece bu değildir. Öyle olursa biraz sıkıntı oluyor. Neden Deprem meyvesi yaparsın ki zarar almamak için? Hani Çelik Elmas Lastik bu kalıba girer. Ama bir sürü meyve var onlar açıklanamaz. O yüzden dar tutma.:D

kendi net olarak ifade ettiğimi düşünüyordum ama anlaşılamamışım hala. Benim bahsettiğim Jack çıksın hortumu bloklasın herkesi kurtarsın değil. Bir şekilde kendini kurtarabilmesi lazım. Hortum geliyor, görüyor bir anda olabilecek bir olayda değil, fil önce cepheye dönecek sonra hortumunu savuracak. Bu durumda kaçınabilmesi gerekiyor.
Neylen, Zoanlan mı:artiz:
Mistik olsa bloklama, uçma, zıplama, içinden geçme falan fistan bir şey düşünürsünde, antik mamut zoan olunca pek bir cacık mümkün değil. Özellikle böyle bir rakibe karşı, normalde mamut fil'in antisi olur ve hiyerarşide üstte olur ama burada olağandışı bir fil'den bahsediyoruz:fool:

Momonose'nin ilk çıktığı bölümlerde Luffy, Ceaser'ı yine alamadı demiştik. Şimdi ise nerden nereye, o çöplüğe düşmesi baya bir hayra alametmiş. Wano'da Momo taraftarları baya vardır. Ülkeye dönüşte, bu kişiler veledi yalnız komaz.

Bir diğer taraftan Jack'in bu şekilde geçici harcanması hoşuma gitti. En yükseğe doğru giderken yonkou adamlarının daha zor gözden çıkarılmasını beklerdim ama Oda hiç oralı değil. Gerektiğinde karizmalarını çizebiliyor. Bu da açıkcası güzel sahnelere vesile oluyor. Bölümü okurken gayet keyif aldım. :D

Kidd, Apoo ve Hawkins olayında daha herşeyi görmedik ama ne yazık ki 3'lünün dağıldığı ihtimali güçlü görünüyor. Bu da yeni dünyada ittifak kurmanın ne kadar zor olduğunu gösteriyor. Güvenebileceğin adamlar iki dakikada satış yapabiliyor.Kaldı ki şimdi Law ve Luffy, Kaidoya ve ordusuna dalarken banamısın demiyorlar ama 3'lünün karşısına Kaidou çıkıyor, durum ne? Birinin Kaidou'nun adamı olduğunu öğreniyoruz. Bu da açıkça gösteriyor ki, Luffy'nin klasmanı farklı hatta tayfanın klasmanı farklı. Sadece aptalca hareketleri yüzünden basit engellere takılıp kalıyorlar. Tabii bu da hikayeyi keyifli kılmıyor değil. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık