Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 821: Anlaşıldı

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 114 57.0%
  • İyi

Kullanılan: 56 28.0%
  • Orta

Kullanılan: 16 8.0%
  • Kötü

Kullanılan: 7 3.5%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 7 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro şehir büyüklüğünde bir devi kesmedi Şehir büyüklüğünde taşı kesti. Tabi bu büyüklük onun için bir avantajdı.
Zira yapacağı herhangi bir poundluk atışın hedefi tutma ihtimali yükseliyor. Hedef taş parçası vücudunu haki ile kaplamadığı için ortadan ikiye bölünüyor. Karşılaştırdığın şeylerin ikiside farklı şeyler.

Picanın yarattığı taş bedenini 1000 Senedir yaşayan Hortumu bir şehir büyüklüğünde ve bacaklarının uzunluğu denizde üstündeki ada ile seyahat etmesine olanak sağlayan One Piece'in bilinen en büyük canlısı ile kıyaslıyosun. Oraya Akainu'yu Garp'ı yada herhangi bir uçma veya suya etki edecek meyve gücüne sahip olmayan güçlü bir kişiyi koy o filin yapacağı su saldırılarından kurtulamaz. Neden kabullenmek istemiyosunuz anlamıyorum.

Ya fil ney tamam yasli ve tecübeli olabili ama bi top atisi fili deviriyodu bu dayanikli olmadigni gösterir
jack gücülü olsa sahip oldugu seytan meyvesi ve haki gücüyle o hotuma karsi durabilirdi-

Söylediklerinin bi anlamı yok kütleden bahsediyorsun ve bahsettiğin kütle öyle ahım şahım bi dayanıklılıkta yada sertlikte değil.Kütle yeterince sert ve dayanıklı değilse ne olduğununda bi önemi yok baya hızlı olması lazım ama o hızıda 1000 yıllık filden beklemiyorum hatta Jack yaşının avantaj değil dezavantaj olduğundan bahsediyor.
O filin hortuma bire bir atak yapıp hortumu halledebilecek çok fazla karekter var bu seride.
Madem öyle bu Fil nasıl 1000 Senedir ayakta ? Nasıl bu günleri görüyor. Yaşının bir dejavantaj olup olmaması beni ilgilendirmez. Bu fil dayanıklı ve güçlü ki 1000 Senedir nalları dikmemiş. Allah başımızdan eksik etmesin daha sepetleyeceği çok karakter var Zunisha reisin.

Çok pardon ya senin yorumunu görmeden benzer şeyler yazmışım
Aynı düşünüyoruz.
Bence de Jack filin saldırmayacağını bildiği için onu bu şekilde öldürmek istedi.
Yoksa kendi de biliyordu bu koca kütlenin denizde bu şekilde karşılıklı savaşılarak yenilmeyeceğini.

Jack çok büyük bir şanssızlık silsilesine denk geldi.
Sonuçta yukarda Momo'nun olduğunu tahmin bile edemezdi.

Kapaktaki herkes sanji kurtarmaya gidecek. Nasıl mı ?

Kedi : burası artık güvenli değil, önüne gelen buluyo bizi bu ne ... biz momo yu nasıl koruyacaz burada.

Kinemon : wano da iç savaş var orada da güvende olmayız.

Luffy : dert ettiğin şeye bak momo benle gelsin ben onu korurum onu hiç yanımdan ayırmam,(balık adam adasındaki gibi) sonuçta big mom la savaşıcam söz verdim.

Köpek : efendi odenin emanetini öylece gönderemem biz(kedi,köpek,kanjuro,raizo,kinemon) de geliriz.

Kaplanla tavşan : efendim siz sakatsınız lütfen yanınızda gelmemize müsade edin.

Luffy : yogh artık..! ulan iyiki bi yola yalnız çıkalım dedik haaa... marinaford u özledim ben yaaa :(

choppar nami brook o arada gemiye biner zaten.

Zoro şehir büyüklüğünde bir devi kesmedi Şehir büyüklüğünde taşı kesti. Tabi bu büyüklük onun için bir avantajdı.
Zira yapacağı herhangi bir poundluk atışın hedefi tutma ihtimali yükseliyor. Hedef taş parçası vücudunu haki ile kaplamadığı için ortadan ikiye bölünüyor. Karşılaştırdığın şeylerin ikiside farklı şeyler.

Picanın yarattığı taş bedenini 1000 Senedir yaşayan Hortumu bir şehir büyüklüğünde ve bacaklarının uzunluğu denizde üstündeki ada ile seyahat etmesine olanak sağlayan One Piece'in bilinen en büyük canlısı ile kıyaslıyosun. Oraya Akainu'yu Garp'ı yada herhangi bir uçma veya suya etki edecek meyve gücüne sahip olmayan güçlü bir kişiyi koy o filin yapacağı su saldırılarından kurtulamaz. Neden kabullenmek istemiyosunuz anlamıyorum.
Saldırıdan kurtulamama sebepleri meyve, boğulma. Yoksa aldıkları hasardan değil.

Umarım Luffy şu hayvana haki kullanmayı öğretirde bacağına gelen top atışlarından etkilenmez :p

Bi ara televizyonda görmüştüm karşısında 2 küsür metre boyunda Japon ile dövüşen daha doğrusu boks mücadelesiydi dövüşen kısa boylu bir adam vardı. 2 Metrelik adamın sürekli bacak pazularına vuruyodu. Tabi mücadelenin sonunda pazularına vura vura 2 metrelik adam yere yığılmıştı. Bahsettiğim şey gerçek hayattanda olsa One Piece etki edebilecek bir örnek. Kaç metre olduğunu bilmediğimiz One Piece'in en büyük yaratığının öyle bir bacağı varki Okyanusu kaldırımda yürür gibi kullanıyor. Bu uzun bacağının herhalde bir dejavantajı olmak zorunda. Bacaklarına doğru atış yapıldığında ister istemez haki kullanamadığı için acıyı hissediyor ve bu acıyı hissetmesine rağmen Momodan izin istiyor emir ver şunları yerin dibine sokayım diye hayvan izin istemese daha top atışını yapar yapmaz rakip filoyu tükürüğüyle boğar emin ol.

Ya fil ney tamam yasli ve tecübeli olabili ama bi top atisi fili deviriyodu bu dayanikli olmadigni gösterir
jack gücülü olsa sahip oldugu seytan meyvesi ve haki gücüyle o hotuma karsi durabilirdi-
Dayanıklı olmadığı güçlü de olmadığı anlamına gelmez. Jack zaten yaralı, hem beklenmiyordu bunları da göz önünde bulundurmak lazım. Senin dediğin gibi şu olsaydı şöyle yapardı diye abartmaya da gerek yok

Yahu herkes Jack gibi mal değil filin hamle yapacağını tahmin edecek bir sürü adam var.Serideki her karakterin düşünce yapısı farklı Akainu veya Garp filin bacaklarına top mu atacaklar gidip.Hayati bi noktasını düşünüp tek vuruşta yıkarlar.Tsuru misal filoyla gitmiş olsa oraya o hortumu durdurmanın yolunu bulur.Düz mantık oluyor bu fil hortumu sallasa nolur diye değil karşıdaki adam nabar diye düşünün
:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık