Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 821: Anlaşıldı

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 114 57.0%
  • İyi

Kullanılan: 56 28.0%
  • Orta

Kullanılan: 16 8.0%
  • Kötü

Kullanılan: 7 3.5%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 7 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabahtan beri söylüyorum ve şimdi benim gibi düşünenlerin sayısıda artmışa benziyor. O filin ölüsü bile iş yapar.
Akainu içinden felan geçemez şu filin tükürüğü bile Akainunun gemisinin East Blueye gitmesine yeterde artar bile.
Aokiji , Kizaru , Smoker bunlar meyve gücüyle belki kurtulabilir. Fujitora ise doğrudan filin patisi tarafından darbe alırsa bu darbeyi yer çekimi gücü ile tutabilir. Fakat filin dediğim gibi sadece hortumunu suya vurması bile Jackın ağzını yüzünü dağıtmasına yettide arttı bile filosu kayboldu. Hortumunun tüm alanını su ile doldurduğunu ve o suyu rakip filoya yada gemiye doğru püskürdüğünü düşünürsek Jackın yerinde şu yukarıda saydığım 3 Kişi gibi meyvesinin uçmaya yada suya doğrudan etki edebilecek meyve gücüne sahip olan meyve kullanıcılarından başka kimse kurtulamaz.

Sehir büyüklügünde hortum diyosuz zoro sehir büyüklügnde bir devi kesti bunlar bahane jack fos cikti artik kaidoyla luffy shogunla zoro savasina bakicagz.

Öyle bişey yok(sadece 3 adam ordan kurtulurdu falan) bu fil top atışlarına dayanamıyor tamam kitlesi büyük ama bu pek bişey değil, Örnek Pica, yani Jack toptan etkilenen hayvandan tek yedi derisi falan sağlam değil, sadece kütleye yenildi dandik bi adam çıktı...
Kütle ile iş olmuyor Jack hastaydı deyin tamam ama o fili 3 kişi durdurur falan komik olmayın.Luffy o file tek atar,Zoro hortumunu bacağını yemek masasına koyar,Dof falan hallederlerdi yani Jack hasta yada dandik.

Gücüyle almış olsada o hortumu kimse durduramaz gelişine.
Whitebard belki diyorum oda kendi fikrim , ama resmen şehir büyüklüğünde bir hortum.

Jackin yapabileceği şey ya uçup gemiden kaçacaktı yada meyvesi logia olacak kurtulacaktı.Adamda ikiside olmayınca düştüğü durum gayet normal.

Jack güçsüz değil çok malca saldırdı zaten , o bile beklemiyordu Zunishanın karşılık vereceğini, bence Jack biliyordu Filin cezalandırıldığını karşılık vermeyeceğini ona güvenerek saldırdı.
Fakat tahmin edemezdi üstünde onu kontrol edecek Momo'nun olduğunu.

Momo olmasa Jack fili devirecekti .

Gemi batarsa logia da kurtarmazdı ki.

Yami

luffy lastil bedeniyle bile rayleigh ile idman yaptigi adada dayak yiyordu. Sargi icinde geziyordu. Hatta G4un islemedigi yaratiklar vardi. Ne cabuk unuttunuz. Burada ki fil bilmem kac kusur yasinda. O luffyin idman yaptigi adadakilerin bilmem kac tik ustu bile olabilir. Yani luffyin G4 ile kapisan hayvanlar varken file sasirmaya gerek yok. Gayet normal. Jack toparlanabilirde belki belli olmaz ama gayet normal bu.

sehie büyüklügünde hortum diyosuz zoro sehir büyüklügnde bir devi kesti bunlar bahane jack fos cikti artik kaidoyla luffy shogunla zoro savasina bakicagz.
Zoro şehir büyüklüğünde bir devi kesmedi Şehir büyüklüğünde taşı kesti. Tabi bu büyüklük onun için bir avantajdı.
Zira yapacağı herhangi bir poundluk atışın hedefi tutma ihtimali yükseliyor. Hedef taş parçası vücudunu haki ile kaplamadığı için ortadan ikiye bölünüyor. Karşılaştırdığın şeylerin ikiside farklı şeyler.

Picanın yarattığı taş bedenini 1000 Senedir yaşayan Hortumu bir şehir büyüklüğünde ve bacaklarının uzunluğu denizde üstündeki ada ile seyahat etmesine olanak sağlayan One Piece'in bilinen en büyük canlısı ile kıyaslıyosun. Oraya Akainu'yu Garp'ı yada herhangi bir uçma veya suya etki edecek meyve gücüne sahip olmayan güçlü bir kişiyi koy o filin yapacağı su saldırılarından kurtulamaz. Neden kabullenmek istemiyosunuz anlamıyorum.

Zoro şehir büyüklüğünde bir devi kesmedi Şehir büyüklüğünde taşı kesti. Tabi bu büyüklük onun için bir avantajdı.
Zira yapacağı herhangi bir poundluk atışın hedefi tutma ihtimali yükseliyor. Hedef taş parçası vücudunu haki ile kaplamadığı için ortadan ikiye bölünüyor. Karşılaştırdığın şeylerin ikiside farklı şeyler.

Picanın yarattığı taş bedenini 1000 Senedir yaşayan Hortumu bir şehir büyüklüğünde ve bacaklarının uzunluğu denizde üstündeki ada ile seyahat etmesine olanak sağlayan One Piece'in bilinen en büyük canlısı ile kıyaslıyosun. Oraya Akainu'yu Garp'ı yada herhangi bir uçma veya suya etki edecek meyve gücüne sahip olmayan güçlü bir kişiyi koy o filin yapacağı su saldırılarından kurtulamaz. Neden kabullenmek istemiyosunuz anlamıyorum.
Söylediklerinin bi anlamı yok kütleden bahsediyorsun ve bahsettiğin kütle öyle ahım şahım bi dayanıklılıkta yada sertlikte değil.Kütle yeterince sert ve dayanıklı değilse ne olduğununda bi önemi yok baya hızlı olması lazım ama o hızıda 1000 yıllık filden beklemiyorum hatta Jack yaşının avantaj değil dezavantaj olduğundan bahsediyor.
O filin hortuma bire bir atak yapıp hortumu halledebilecek çok fazla karekter var bu seride.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık