Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 821: Anlaşıldı

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 114 57.0%
  • İyi

Kullanılan: 56 28.0%
  • Orta

Kullanılan: 16 8.0%
  • Kötü

Kullanılan: 7 3.5%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 7 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

3'lü ittifak Kaidou'nun adamı olmuş. Hayal kırıklığına uğradım.

800ü geçik bir yaşa sahip fil küçümseniyor ya :/ Küçümsendiği yetmiyor, nasıl durduramaz diyerek başkaları da küçümseniyor :/

Dünden beri bin kere dedim bin bir kere diyeyim bu adam 1 milyar belilik ödülü gücüyle almadı.. Balon karekter
Gücüyle almış olsada o hortumu kimse durduramaz gelişine.
Whitebard belki diyorum oda kendi fikrim , ama resmen şehir büyüklüğünde bir hortum.

Jackin yapabileceği şey ya uçup gemiden kaçacaktı yada meyvesi logia olacak kurtulacaktı.Adamda ikiside olmayınca düştüğü durum gayet normal.

Jack güçsüz değil çok malca saldırdı zaten , o bile beklemiyordu Zunishanın karşılık vereceğini, bence Jack biliyordu Filin cezalandırıldığını karşılık vermeyeceğini ona güvenerek saldırdı.
Fakat tahmin edemezdi üstünde onu kontrol edecek Momo'nun olduğunu.

Momo olmasa Jack fili devirecekti .

Türkçesi olmadıgından yorumlardan yola çıkarak bi dikir ortaya atmak istiyorum herkes jack işte file nie oladar yakından saldırdı işte başkası olsa kurtulacak bir ton adam vardı die yazmışlar. Bölümde sanırım filin bir gerçeği acıklanmış kendisine verilen bir cezadan dolayı amaçsızca yürümesi gerekiyormuş bunu hiçbir suretle durdurmaması fln filn ya buna şeyde dahilse kendisine yapılan saldırışara bile karşılık vermeden amaçsız yürüyüşüne devam etmesi gerekiyorsa ? Ve bu gerçek bazı elite kişiler tarafından biliniyorsa bu gerçek jackin neden dile saldırmayı seçtiğini mantıklı kılıyor bence nede olsa fil ona karşılık veremicekti. Anlaşılan tek hesaplanamayan filin efendisinin file emir verebilme ihtimali :)

Jack ölümüne sığır çıktı.Ben en azından bomba bağlar patlatır düşündüm,bu mal direk gemiyle ateş açtı.O hayvan acı çeker dalga yapar basmaya çalışır falan düşünmek yok.Sığır oğlanı :D Bu sefer ölsün mümkünse tayfası meyveli kendisi de öyle.Gerçi fil 1 hortum ya da ayak falan bassa net fatality denirdi.Tabi 1 müttefik daha geldi fil dede :flaugh: 3lü den bu beklenirdi.Sonuçta karşılarına çıkan kaido ya yenersin ya ölürsün.Ama mangaka kesin Türk filmleri falan izliyor.Adamları madam yaptı oynattı :hhh:

Gücüyle almış olsada o hortumu kimse durduramaz gelişine.
Whitebard belki diyorum oda kendi fikrim , ama resmen şehir büyüklüğünde bir hortum.

Jackin yapabileceği şey ya uçup gemiden kaçacaktı yada meyvesi logia olacak kurtulacaktı.Adamda ikiside olmayınca düştüğü durum gayet normal.

Jack güçsüz değil çok malca saldırdı zaten , o bile beklemiyordu Zunishanın karşılık vereceğini, bence Jack biliyordu Filin cezalandırıldığını karşılık vermeyeceğini ona güvenerek saldırdı.
Fakat tahmin edemezdi üstünde onu kontrol edecek Momo'nun olduğunu.

Momo olmasa Jack fili devirecekti .
Çok pardon ya senin yorumunu görmeden benzer şeyler yazmışım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık