Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 821: Anlaşıldı

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 114 57.0%
  • İyi

Kullanılan: 56 28.0%
  • Orta

Kullanılan: 16 8.0%
  • Kötü

Kullanılan: 7 3.5%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 7 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence jack filin saldırmayacağından kesin emindi. Pekoms asıl gücün istihbari bilgiler olduğunu söylediydi. Bunun doğrultusunda sonsuza kadar yürümeye mahkum edilmiş bir filin daha öncede saldırıya uğradığı ama hiç karşılık veremediği biliniyordur.
Poseidondaki gibi bi kaç nesilde gelen bi güçse(ki bence öyle) bunu yaşı kaç olursa olsun one piece aleminde bilen sayısı ya çok az ya da yine poly ler dışında hiç biryerde geçmez bu bilgi.
Zaten jack saldırmaya başlamısından hemen sonra fil "Orda mısın? Eğer ordaysan çabuk emir ver bitireyim şunu" diyor.

Jack ile Kaido aynı tip cıkacak galiba.KAido nasıl naparlarsa yapsınlar bir türlü öldüremiyorlarsa JAck'te ezik versiyonu olcak galiba yeter artık geber dedirticek hale gelene kadar 3-5 defa daha yenilebilir.

saldırıdan tüm filoyu sıfır hasar ile kurtaracak adam Law'dır ama bu demek değil ki Law Jack'ten güçlüdür bu Jack'in basiretsiz kaba kuvvet ile iş çözen bir adam olmasındandır
Jack'in kartviziti başarısızlıklarla dolu ayrı Minkleri alt edemedi , amirallere daldı ölümden döndü , file daldı tek yedi ama adam hem büyük oynamış

adam daha oradan filin kafasına saldıramıyor nasıl kaçsın o saldırıdan ayrıca ben Jack'in çok ağır yaralı olduğunu düşünüyorum

Hastaydim sifayi kapmistim, sayi kendime getirdi beni. :D Ne efsane bi sayidir arkadas bu. Jack in caresiz bakislari, filin saldirmasi. Mukemmel. :alkis:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık