Sanmıyorum artık geleceğini ODA bigmom a gondererek aradan çıkarttı benceceasar tayfada...
Son düzenleme:
Sanmıyorum artık geleceğini ODA bigmom a gondererek aradan çıkarttı benceceasar tayfada...
Buna ek bir 10 yıl da hükümetin yıkılmasını beklesek ? İyi iyi az kalmışBeyler siz ne olmasını bekliyordunuz anlamadım. Yani harbiden bir 10 yıl daha geçmesini mi bekliyordunuz artık bu Yonkou ile savaş için. İyi 10 yıl Yonkou için bekleyelim. Bir 10 yıl da inmeleri için bekleriz.
Mf ve 3d2y'den sonra kaç yıl geçti? 5 yıl var mı ?Buna ek bir 10 yıl da hükümetin yıkılmasını beklesek ? İyi iyi az kalmış
Yanlız karşımızdaki Oda-sama.Malum kendisi ters köselerin kralını yapan adam.Bana kalırsa Luffy ve Sanji'nin Bigmom dan kaçış bileti olacak Ceasar efendi.Tabi kalp hala Sanji'nin elindeyse.Sanmıyorum artık geleceğini ODA bigmom a gondererek aradan çıkarttı bence
2 yıl oldu ya işte. :/Mf ve 3d2y'den sonra kaç yıl geçti? 5 yıl var mı ?
+++ Bende düşündüm Marco ile karşılaşıp Big Mom'a gideceğini fakat söylemeye çekindim desteksiz diyeLuffy her ne kadar Bigmom'a tek basina gideceğini söylese de tahminimce öyle bir sey olmayacak. Yolda Marco ile karşılaşma olasılığı cok yüksek, çünkü beyazsakal tayfası su an Luffy'i arıyordur. Birlikte bigmom'ı indirip arkasindan Kaido'ya yürünebilir.
Belki bu dediklerim uçuk gelebilir ama baklentim bu yönde. Marcolar sadece büyük savaşta yancı olmalılar.
4-5 yıl oldu sanırım. Anime olarak Ocak 2010'da Mf arcı başlıyordu Luffynin kapıdan geçişiMf ve 3d2y'den sonra kaç yıl geçti? 5 yıl var mı ?
Gerçek zaman diliminden bahsediyor2 yıl oldu ya işte. :/
Bi bitmedinizceasar tayfada...