Bilmem ben Shogunu boss olacak diye beklemiyorum.Sadece Shogun ile olacak, görürsün. Shogun zaten "Kaido"nun adamı değil, ortağı.
Bilmem ben Shogunu boss olacak diye beklemiyorum.Sadece Shogun ile olacak, görürsün. Shogun zaten "Kaido"nun adamı değil, ortağı.
dediğin mantıksız geliyor tmm ama luffy zaman atlamasindan önce nasıl güçlendi? Aynısının biraz hızlısı olacak.Milyonlarca insan var ama sadece bu süper novalar ve Sabo mu çok farklı, nasıl mantık bu? Amiraller canavarmış ama korluktan geçmişler. Öyle bir güç algısı yok, ne yapacak 30 yaşına gelince daha fazla güçlenmeyecek mi? Zaman gerekmeseydi 2 sene içinde zaten olurlardı. Luffy yonkou diğerleri amiral olurdu. Sırf biriyle vs attı diye gücü katlanması saçma olur. H. haki falan açıkça gelişmesi lazım, 2 senede 50 bin kişi bayıltacak seviyeye gelmiş. 20 günde 100 bin olması ne kadar mantıklı?
Simdiki halini alabilir. Jack neko+inuyla kapistikdan sonra fujinin ekibe saldirdi. Baya yorulmus, hasar almistir bence. 1 hafta falan gecmediyse Zoro alabilir. Normal hirpalanmamis bir jacki uzulerek soyleyerek Zoro'nun alabilecegini sanmiyorum.Ben zoronun tek başına alabileceğini düşünmüyorum. Mucize olması lazım.
Yıkımcılardan biri kesin shogunun yanındadır.Bilmem ben Shogunu boss olacak diye beklemiyorum.
Aynen Kaidoya var daha millet çok beklentiye girip savaşı öne çekiyor.Sanji'yi alış-dönüş,Şogun,belki Elbaf sonrada Kaido.Kaido'yu çok öncelere getirmeyin hayal kırıklığına uğrarsınız :/