O yüzden slash koyup bebe yazdım zatenNope. Artık zırlayan prensimiz var.
O yüzden slash koyup bebe yazdım zatenNope. Artık zırlayan prensimiz var.
efsanesin çok iyi olmuşFilin sırtında iki üç velet sürüsü
Tutturmuş bir "Kaidou devireceğiz" türküsü
Eline almış Jolly Roger diye masa örtüsü
Satsan 1 etmez, ne dirisi ne ölüsü...
D. olsan ne yazar, KK'lik senin neyine
İte itlik yapıp kafa tutma beyine
Anlasan dediğimi, Wano'daki köpek(inu) ağlar haline
Duy ey kozou(WB'den alıntılar v.1) NE MUTLU YON'UM DİYENE!!!
-the Hundred Beasts: Kaidou
ahahah +1 efsane olmuş emeğe saygıFilin sırtında iki üç velet sürüsü
Tutturmuş bir "Kaidou devireceğiz" türküsü
Eline almış Jolly Roger diye masa örtüsü
Satsan 1 etmez, ne dirisi ne ölüsü...
D. olsan ne yazar, KK'lik senin neyine
İte itlik yapıp kafa tutma beyine
Anlasan dediğimi, Wano'daki köpek(inu) ağlar haline
Duy ey kozou(WB'den alıntılar v.1) NE MUTLU YON'UM DİYENE!!!
-the Hundred Beasts: Kaidou
Satışlarda yeni bir rekor kırar mı dersin?@iori Yagami
En önemli ve seriyi etkileyen yeri: "The story of One Piece will continue to heat up this year. From this point on, only amazing things will be happening, "
One Piece hikayesi bu sene alevlenmeye devam edecek.Bu noktadan sonra,sadece inanılmaz şeyler olacak.
Hacı abartma, Kaidou, Big Mom vs. alayını bir yere toplayıp toplu katliam yapsınlar. Daha azı kesmez(!).Luffy her ne kadar Bigmom'a tek basina gideceğini söylese de tahminimce öyle bir sey olmayacak. Yolda Marco ile karşılaşma olasılığı cok yüksek, çünkü beyazsakal tayfası su an Luffy'i arıyordur. Birlikte bigmom'ı indirip arkasindan Kaido'ya yürünebilir.
Belki bu dediklerim uçuk gelebilir ama baklentim bu yönde. Marcolar sadece büyük savaşta yancı olmalılar.
Yazarken kendin de inanmamışsındır herhalde bu kalınla belirttiğim yere.Hacı abartma, Kaidou, Big Mom vs. alayını bir yere toplayıp toplu katliam yapsınlar. Daha azı kesmez(!).
Bölüm hakkında: Kısaca adadan(daha doğrusu filden) ayrılma parçaları yavaştan akıyor, Jack göründü ve zorlan indirecek bizim elemanları aşağı Oda yine 3 tenekeye verdiği ayarı bizimkilere de verecek anlaşılan. Tabii bu sefer astı Jack verecek ayarı, Kaidou gelse filden fazlası gömülür denize. Yalnız bizim taş tablet denize gömülmeyecek mi fil inince? Bu mantıkla yola çıkarsak Luffy banko KK.