Halk kabul etse bile diğer korsanlar kabul etmez. Bu da sıkıntı yaratır. Yonkoular kendilerinden üst birini kabul etmezler.Bak bu yazdıkların çok iyi tebrik ediyorum ama Teach kolay şekilde KK olmaya giderken herkes destekçisi oldu. Adam akıllı,plancı, vs hatta sözü falan da var herkes övdü gibisinden aynı şekilde halkta o şekilde geleceğin KK olarak görülmeye başlamış bile neredeyse. Teach gitse Raftele KK olarak görülmeyecek mi ?
Ben ne kadar sevmesem de Teachi eğer bulursa seri için imkansız gibi bir şey ama yine de KK olur. Kimse de olamaz diyemez. Ama dediğin de doğru. Teache hep korkak dedim. Yine diyorum Teach korkak Bu şekilde devam etse bile bir yer de bence kimse onu kabul etmeyecekmiş gibi geliyor. Hem seride kabul görmiyecek hem de burada fanı oldukları kişiler bile belki de niclerini ve avatarlarını değiştirecekler
O yüzden zaten bir şekilde onları dışarda bırakman gerekiyor.
Teach onları aradan çıkarmadan KK olsa başına bela alır. Hem hükümet hem de korsanlar tepesine biner.
KK olanın herkese kabul ettirmesi gerekiyor bir şekilde. Law Luffy'nin KK'liğini kabul eder gibi gözüküyor. Ama diğer novalar şuan kabul etmez. Shanks kabul eder diğer 3 yonkou etmez.