Ben ona özellikle baktım geçen. Yanılmıyorsam Nekonun eli dikilmiş ama İnunun bacak gidik.Yoo dikildiği görülmedi ki. Sadece lazanya yerken kaşığı kolundaki sargıya tutturduğunu görmedik mi?
Ben ona özellikle baktım geçen. Yanılmıyorsam Nekonun eli dikilmiş ama İnunun bacak gidik.Yoo dikildiği görülmedi ki. Sadece lazanya yerken kaşığı kolundaki sargıya tutturduğunu görmedik mi?
Dikilmedi. Sargıda olduğundan sana öyle gelmiş.Ben ona özellikle baktım geçen. Yanılmıyorsam Nekonun eli dikilmiş ama İnunun bacak gidik.
@twei burada zaten direkt hand diyor. Arm derdi yoksa.Dikilmedi. Sargıda olduğundan sana öyle gelmiş.
Burada da Inuarashi "arm" diyor.@twei burada zaten direkt hand diyor. Arm derdi yoksa.
Üstelik burada kolu baya bir yukarıdan kesilmiş. Şimdiki hali ona göre daha uzun.Edit: Kolyesinin seviyesinden bakarsak uzunluğunun değiştiği görülüyor.
Oraya da baktım demin, hatta bunu da atacaktım. Zira Neko ona halfleg tarzı bir şey derken o öyle demiyor yakın zamanda savaşamayacaksın falan diyor. Ne bileyim bende öyle bir izlenim oluştu. Tabi zamanla görürüz bakalım çok kafa yorulacak bir mevzu değil.Burada da Inuarashi "arm" diyor.
http://www.mangastream.to/one-piece-chapter-817-page-12.html
Neyse, zamanla görürüz ne olduğunu.
Hizasına göre bakınca baya bir fark var. Hem kullanmaktan bahsediyor direkt kullanmanı yasakladım diye. Neyse ben baya bir uzunluk farkı görüyorum ama dediğim gibi bekleyip görelim. Belki de yanılıyorumdur.@Carpe Diem Evet Japoncasında da sol el diyor Chopper ama bana pek de uzun görünmedi. Zaten kullanımında el ile yemek demek gerekiyor. Sol kolunla biraz saçma :S Bence bilekten itibaren yok.