Bence uyanış tarzı birşey çıkacak.Kurtadam gibi olacağı belli zaten.Meyve uyanışı ve uyanmış zoanlara benzeyeceğini düşünüyorum.Güçleri ve dayanıklılıkları artıp vahşileşecekler.Çok farklı birşey beklemiyorum.
Ömer Üründül yorumları gibi oldu.Bizimde bir kozumuz var diyor Inu acaba ne merak ettim.
Ay muhabbetinden çıkan en mantıklı sonuç bu. Ama biliyorsun Oda genelde düşünüleni çizmez.Bence uyanış tarzı birşey çıkacak.Kurtadam gibi olacağı belli zaten.Meyve uyanışı ve uyanmış zoanlara benzeyeceğini düşünüyorum.Güçleri ve dayanıklılıkları artıp vahşileşecekler.Çok farklı birşey beklemiyorum.
Uyanış falan kolayına kimsede göremeyiz, bence. Luffy'den dahi beklemiyorum. Dofy olmak kolay değil. Vahşileşme tarzı şeyler yapabilirler zoanlar doğaları gereği, kurt olan ben etçil zoanım daha güçlüyüm demişti, yoksa mit konularından da ben mi yanlış hatırlıyorum?Bence uyanış tarzı birşey çıkacak.Kurtadam gibi olacağı belli zaten.Meyve uyanışı ve uyanmış zoanlara benzeyeceğini düşünüyorum.Güçleri ve dayanıklılıkları artıp vahşileşecekler.Çok farklı birşey beklemiyorum.
Bu o kadar benzemedi de Daradeville yaptığım şeyi görmüşmüydün ? http://www.korsanfan.com/konu/732-yaşam-ya-da-Ölüm-kaderin-geri-sayımı.4806/page-5 Bu fenaydı.Ömer Üründül yorumları gibi oldu.
Ay muhabbetinden çıkan en mantıklı sonuç bu. Ama biliyorsun Oda genelde düşünüleni çizmez.
Aynı duruma düşmeleri imkansız bence.Jack yine gaz salarsa muhtemelen Jack vs Luffy olur bence
Çok uzun diye okumamıştım. Yaşar ustalı olan mı?Bu o kadar benzemedi de Daradeville yaptığım şeyi görmüşmüydün ?
Sen o kadar meyve uyandır kıytırık lastik meyvesinin bir formuna balona dön. Dof ne yapsın Luffy'nin meyve buglu.Uyanış falan kolayına kimsede göremeyiz, bence.