hayır demek istediğim pekomsun zouya gelmeden önceki planı. Yani bak şimdi
1) dressrosada bizimkiler CC'yi big mom gemisinden uzaklaştırdılar. Daha Begeyi ve ya pekomsu bilmiyoruz. Sadece big mom gemisi var ve bizimkilerin peşindeler
2)sanjiler big mom gemisini atlattıklarını düşünüp zouya geldiler ama atlatamamışlar
3)sanjigil zouya yardımcı olurlar. Big mom gemisi peşlerinde hala CC'yi almak için
4)big mom gemisi zouya gelir sanjiler minklerle arkadaş olmuşlardır ki daha yeni pekomsu görürüz. Hala hasırşapkaların peşinde hala CC'yi almak için
5)Pekoms minklere yardım ettiklerini görünce tamam sizinle savaşmayacaz sadece CC'yi verin der.
Ama tam bu sırada Bege der ki görevden şaşma ve pekomsu vurarak sanjinin düğününü patlatır. Burada CC'yi de yakalar. Ancak buraya kadar sanjinin düğününe dair bir planı yok pekomsun. Sadece CC'yi almaktan bahsediyor.hatta CC'yi almak için hasırşapkaları dövmekten bahsediyor. Ama sonra minklerin halini görünce sıla duyguları kabarıp hasırşapkaları dövmekten bahsediyor. Yani amaç aynı duyguları farklı oluyor. En sonda tamam sizi dövmeyecem ama en azıncan CC'yi verin diyor.
Sanji ve düğününü ortaya atanda ilk bahseden de Bege. Bütün bunlar olduktan sonra bahsediyor ama. Hiç hayır içlerinden biri bize lazım muhabbeti yok.
Bir sürü şey yazdım ama bilmiyorum anlatabildim mi?