Sanji bir gemi kazasında bulundu sanji orada saldırabilirdi onlar rehin düşmüşken ama adam sneinle konuşmak istiyorum dediğinde merak etti ve gitti.
Bu tamamen kendine olan güveninden kaynaklanıyor...
Yıllar sonra ailesinin onu aradıgını öğrenmesi, Ailesinin Big Mom ile olan bağlantısını öğrenmesi ve son olarak evlilik olayı adam bunların hepsini kaldıramadı tabi Sanji dumur oldu.
Sırf bu meraktan ötürü oraya katılmak ve onların karşısına çıkmak istemiştir yoksa Bege'e tamam pes ediyorum gidicem diye bir durumun olacağını düşünmüyorum.
Bege stratejik yapıya sahip ve o zekaya sahip birisi seriye farklılık ve renk kattı açıkcası korsan oyununa Mafya eklenmedi çok hoş ve sempatik oldu sen kalk Scilya kıyılarından kalk gel mafya ol kara dar gelmiş Capone a
Big mom da fransız tarzı hakim giyim olarak dünya mutfağının önde gelen ülkelerinden biri de Fransa bu kadının yemek hastası olması çay partisi muhabbetleri dönmesi doğal sanji de aşçı olarak fransız kökenli gösteriliyor ki bu yakınlık doğal oluyor sanji family ile big mom yakınlığı.
Mafya ana olarakta kötü kısmını konu alırsak bege bunun yanında italyan mutfagıda fena değil ODA herşeyin ucundan birşeyi yakalayıp konuya bağlayan birisi gerçekten şaşırtıcı.
Nova lara bakıldığında hep kendilerine yakın özelliklerde olan kişilerin yanındalar.
Bege in pekoms u vurması Mom tarafından bir sorun olarak görülmeyecektir...
Herşeyi geçtim de X Drake ne zaman sahne alacak acaba en çok merak ettiğim karakter ve kimse haki ne bilmezken o haki kullanıyordu.