Roronoa Zoro
Seni Sanji'ye yamıyorlar Luffy dururken, ne iş?Müthiş zekası, Sanji'yi sollardı. Pusu xD kurdu çünkü.
Seni Sanji'ye yamıyorlar Luffy dururken, ne iş?Müthiş zekası, Sanji'yi sollardı. Pusu xD kurdu çünkü.
Benim gönlüm Sanji'de.Seni Sanji'ye yamıyorlar Luffy dururken, ne iş?
Benim gönlüm Sanji'de.
İnanır mısın aynı sahneyi atacaktım direk aklıma geldi çünkü. Ama ''Bege, Helmeppo değil ki'' şeklinde bir tartışma çıkacağını hissettim ve uzatmadımLuffy öyle aman vurma çekiliyorum diyecek biri değil ki? Bilmem hatırlar mısın ama:
Hahahaha kahkaha attım lanMüthiş zekası, Sanji'yi, Zoro'yu falan sollardı. Pusu xD kurdu çünkü.
Dengi demedim zaten.Zoro bunu böler la, ne dengi?
Ayrıca kidd pıçak atar.pıçak.
Hayır tabi ki Bege olayı öyle bir ayarladı ki Nami dayanamadı ve Bege'nin tam istediği yere geldi.Demek ki suç mal Nami ve Chopper'ın
Ya diyorum ki adam plan yapmış be! Daha ne yapsın. Her şey Bege'nin kontrolünde. :/Luffy'nin eli kolu bağlıyken yaptıklarınıda gördük
Kim bilir.Silah çekmek daha önce niye kimsenin aklına gelmemiş hiç anlamıyorum
İçinde bir sürü adamda vardı unutma bunu.Müthiş zekası, Sanji'yi, Zoro'yu falan sollardı. Pusu xD kurdu çünkü.
O şapka hayatından değerli ülen! Bunlar neci ki?
Bir dolmuş şöferinden de bu beklenirdi bence. Aa bekle şuan düğün arabası görevi görüyordu değil mi? Damadı düğüne yetiştirecek. :/Millet işi bilmiyor. Namiyi bi rehin alcan sonra Luffyi köpek gibi çalıştırcan. Git şunu indir Luffy gel Luffy git Luffy. Ama Bege müthiş zekasıyla hemen akıl etti bunu