Roronoa Zoro
Luffy bu Bege malına g4 ile bi' koyar, bırak içindekileri memleketindeki eşi dostu da kevgire döner.
Luffy'nin dengi Kid zaten, bu artık Zoro veya Sanji'nin işi. Luffy vursa yarısı boşa gider.Luffy bu Bege malına g4 ile bi' koyar, bırak içindekileri memleketindeki eşi dostu da kevgire döner.
Zoro bunu böler la, ne dengi?Luffy'nin dengi Kid zaten, bu artık Zoro veya Sanji'nin işi. Luffy vursa yarısı boşa gider.
Bende aynını dedim ''o sırada Namileri vururlar'' dedilerLuffy bu Bege malına g4 ile bi' koyar, bırak içindekileri memleketindeki eşi dostu da kevgire döner.
Vururlar çünkü. Efsane planıyla Bege Luffy'nin de Zoro'nun da elini kolunu bağlardı. :/Bende aynını dedim ''o sırada Namileri vururlar'' dediler
Luffy'nin eli kolu bağlıyken yaptıklarınıda gördükVururlar çünkü. Efsane planıyla Bege Luffy'nin de Zoro'nun da elini kolunu bağlardı. :/
Demek ki suç mal Nami ve Chopper'ınVururlar çünkü. Efsane planıyla Bege Luffy'nin de Zoro'nun da elini kolunu bağlardı. :/
Luffy öyle aman vurma çekiliyorum diyecek biri değil ki? Bilmem hatırlar mısın ama:Bende aynını dedim ''o sırada Namileri vururlar'' dediler
Silah çekmek daha önce niye kimsenin aklına gelmemiş hiç anlamıyorumVururlar çünkü. Efsane planıyla Bege Luffy'nin de Zoro'nun da elini kolunu bağlardı. :/
Müthiş zekası, Sanji'yi, Zoro'yu falan sollardı. Pusu xD kurdu çünkü.Vururlar çünkü. Efsane planıyla Bege Luffy'nin de Zoro'nun da elini kolunu bağlardı. :/