O zar temsiliydi.Zar bile kurtaramaz artık Issho'yu.
Chinjao bunun aklına girdi işte. Beni yensen de dünya kadar güçlü adam var dedi. Bu da siz hepiniz ben tek dedi. Gaza geldi biraz.
Sanırım D yi anladığımızda ( ki umarım Oda'ya bir şey olmaz o zamana kadar) OP in son 2 bölümü felan olacak son savaşın bile son anlarında açıklayacak herhalde ki luffy o gazla D nin kudretini açacak ( Ultimate Iman Power ) ve olayı bitirecek sanırım . O zamandan önce bize söylemeyecek sanrım''D'' biraz daha gizemli oldu. Corazonda pek bir şey bilmiyormuş. Sengoku baya baya biliyor galiba. Bi öğrenemedik gitti.
Tamamen bu yoruma katiliyorum.Eger denizcilerin en buyuk gucu amiral luffy bi temiz dovmezse gitsin meteorla oynasin tamam luffy gucsuz degil karsilik verebilir ama karsisindaki luffy nin meyvesine cok ters meyvesi olan karsinda logia saglam hakisi olan saboyu terletmis denizcilerin en buyuk kozu luffy ye yenilirse denizciler cop mf de yalan demektir.Seride durmadan bir güç dengesizliği söz konusu :/
Ne kadar 2 yıl eğitim yaparsan yap karşında denizcilerin en büyük gücü daha ötesi yok.( " Denizcilerin ")
Ki bunlar Marineford savaşında zar zor çizilmiş adamlar. Luffyin doğrudan hiç şaşırtmadan bir darbe sallaması çok ilginç geldi.
Tamam amiraller tanrı değil ama bu kadarda olmamalıydı. Sonuçta Mingo gibi Luffyden üstün biri tayfasıyla bile alabileceği konusunda şüpheli.
Hakisi biten sağdan soldan yardım alan eleman amirale doğrudan yumruk atıyor.
Amiral bu saldırıdan sonra Luffyi komaya sokmazsa adam değildir.
Sengoku One Piece'in ne olduğunu dünya tarihini falan biliyordur bence de. Çünkü Wb söylediğinde One Piece'in gerçek olduğunu hemen onun tepkisi verildi oda tarafından. Birçok şey hakkında bilgi sahibi olduğunu düşünüyordum. Bu bölüm daha da arttırdı bu düşüncemi.''D'' biraz daha gizemli oldu. Corazonda pek bir şey bilmiyormuş. Sengoku baya baya biliyor galiba. Bi öğrenemedik gitti.