Denizciler yeni dünyada zaten çöp Yonko bölgesi orası karargahları bile GL'da idi. Akainu taşıdı şimdi oraya etkisini arttırmak için.Tamamen bu yoruma katiliyorum.Eger denizcilerin en buyuk gucu amiral luffy bi temiz dovmezse gitsin meteorla oynasin tamam luffy gucsuz degil karsilik verebilir ama karsisindaki luffy nin meyvesine cok ters meyvesi olan karsinda logia saglam hakisi olan saboyu terletmis denizcilerin en buyuk kozu luffy ye yenilirse denizciler cop mf de yalan demektir.
Hayır mangaka 2 sene adamı eğittirip bu herif amiral gücü oldu dese ne diyebileceksiniz ki anlamıyorum ne farkeder. Hatta der ki KK seviyesi oldu önüne geleni dövdürür. Yani sonuçta mangakanı elinde herkesin Luffy'nin bir iki arc sonra amiral seviyesine ulaşacağını düşünüyor. Bakalım belki bu adam amiral seviyesine ulaştı Yonko'ya yürüyor. Daha sakladığı teknik çok bu adamın ve amirale yakın dediğimiz Dof'u kanırta kanırtaşehrin bir ucundan öbür ucuna sürekleye sürekleye yendi. Bakalım bir sonuç ne olacak Oda vs yapacak mı ucundan gösterip hevesimizi kursağımızda mı bırakacak. Bence bir şekilde kaçacak Luffy Fuji'yi birileri engelleyecek diye düşünüyorum. Belki 2. Bon Chan vakası olur Bellamy kendini feda falan eder. Çokta güzel olur.