Dün kötü kötü yorumlar atmistim. İlk Sayfa cüceleri görünce insan karamsar oluyor. Haftaya daha önemli şimdi Luffy akıbeti ne olacak Law room yapar bence ama Fujinin gelişi de süperdi.
Kimse de amirali teklesin indirsin demiyor zaten. Ama Luffy'nin şu yaptığı atar bile bazı arkadaşların zoruna gidiyor. Sonra da yok seride güç dengesi değişiyorda bilmem ne oluyor demeye başlıyorlar. Yeni Dünya'ya, 4 imparatorun fink attığı yere gelmiş adamın yaptığı bu hareket için dedikleri cidden komik geliyor.Luffy'nin amiral yenmesi için vakit var daha.2 yıl eğitimle amiral alamaz.Karşı koyabilirde haftaya yere yapışırsa üzülmeyin
Önce yenemeyeceğini söyleiyip sonra yumruk atması bana da saçma gelmişti. Muhtemelen yazan gibidir diye tahmin ediyorum.Mangapanda'nın çevirisinde yine sıkıntı var gibi. Barto Luffy'ye üstünden atla gel deyince. Luffy orada, Karşımdaki bir amiral diye niye kaçayım ki? Bunlar 2 yıl önce bıraktığımız saçmalıklar. Karşımdakinin denizci amirali ya da imparator olması farketmez. İlerleyeceksem bunları yenmem gerekiyor. Aksi halde Korsanlar Kralı olamam, diyor. Ki Arlong Park'tan Aohige'nin çevirisi böyle.
Hayaller, hayatlar.o son sayfa animeye güzel uyarlanırsa