Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 798: Kalp

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    158
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rayleigh iyi eğitmiş.

Çılgın Luffy denizcileri çoşturuyor.
Ama Fuji bunun altında kalmaz bir dahaki bölüm , demek o kadar güveniyorsun ha deyip bunu biraz dumur eder sonra yarıda kesişir savaşları çünkü Cp-0 adaya teşrif ederse sıkıntı büyük.
 
''D'' biraz daha gizemli oldu. Corazonda pek bir şey bilmiyormuş. Sengoku baya baya biliyor galiba. Bi öğrenemedik gitti.
Sanırım D yi anladığımızda ( ki umarım Oda'ya bir şey olmaz o zamana kadar) OP in son 2 bölümü felan olacak son savaşın bile son anlarında açıklayacak herhalde ki luffy o gazla D nin kudretini açacak ( Ultimate Iman Power ) ve olayı bitirecek sanırım . O zamandan önce bize söylemeyecek sanrım
 
Son sayfa haricinde kayda deger bir durum yoktu.Son sayfada tarihe gecicek sahnelerden biri oldugundan iyiye oy verdim.


Seride durmadan bir güç dengesizliği söz konusu :/
Ne kadar 2 yıl eğitim yaparsan yap karşında denizcilerin en büyük gücü daha ötesi yok.( " Denizcilerin ")
Ki bunlar Marineford savaşında zar zor çizilmiş adamlar. Luffyin doğrudan hiç şaşırtmadan bir darbe sallaması çok ilginç geldi.
Tamam amiraller tanrı değil ama bu kadarda olmamalıydı. Sonuçta Mingo gibi Luffyden üstün biri tayfasıyla bile alabileceği konusunda şüpheli.
Hakisi biten sağdan soldan yardım alan eleman amirale doğrudan yumruk atıyor.
Amiral bu saldırıdan sonra Luffyi komaya sokmazsa adam değildir.
Tamamen bu yoruma katiliyorum.Eger denizcilerin en buyuk gucu amiral luffy bi temiz dovmezse gitsin meteorla oynasin tamam luffy gucsuz degil karsilik verebilir ama karsisindaki luffy nin meyvesine cok ters meyvesi olan karsinda logia saglam hakisi olan saboyu terletmis denizcilerin en buyuk kozu luffy ye yenilirse denizciler cop mf de yalan demektir.
 
''D'' biraz daha gizemli oldu. Corazonda pek bir şey bilmiyormuş. Sengoku baya baya biliyor galiba. Bi öğrenemedik gitti.
Sengoku One Piece'in ne olduğunu dünya tarihini falan biliyordur bence de. Çünkü Wb söylediğinde One Piece'in gerçek olduğunu hemen onun tepkisi verildi oda tarafından. Birçok şey hakkında bilgi sahibi olduğunu düşünüyordum. Bu bölüm daha da arttırdı bu düşüncemi.
 
Dediklerim çıktı :D Göstermelik yem attı bekleyin dedi.Gene vs olmaz illa birisi girer.Olursa luffy haşat olur gerçekçi olun şimdi.O kadar hırpalandı hem ruhen hem bedenen.Karşıda amiral var meyvesi ortada,ve gram güç harcamadı.Luffy kendisine güveniyor iyi güzel,ama hele bu halde tokadı yer oturur.Ki 800 de kaido büyük ihtimal adaya zıplar,o vs gene bölünür.
 
hehehe ne güzel karelerdir bunlar .

En güzeli basit bi yumruğa bu kadar anlam yükleyip seriyi çözen arkadaşların yorrumlarını okumak.
Amiralin karşısında diemeyecek bi adamın ne işi var bu ada da veya ne hakla Dofu ordan oraya uçurdu.
Tamam Luffy gelişemez anlayışına sahibiz bari Dofun hatrına iki öpsün amirali luffy.
Ah birde g4 açsında birde amirali çoştursa.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık