Seriyi uzattıkça uzattı herif. D.ler için bi arc ayırıp Flash Back girmezse çok ayıp eder. Çizsin bi 100 bölüm okuyalım karanlık yüz yılı; öyle kuru kuruya Robin'den dinlemeyelim olayları. Rio zımbırtısından dolayı D. mevzusu Raftel'e kalacak ondan ümitli değilim, belli de olmaz belki çıtlatır bir şeyler ama en azından şeytan meyveleriyle ilgili bir şeyler anlatsın; Smoker, Vegapunk'ın yanına gidiyordu, onun ağzından öğreniverelim mevzu neymiş. Haftaya yine ara verirse, 3 haftaya öğreniriz artık niye böyle boş bölümlerle uzatmaya çalıştığını..Açıkçası açıklayacağını düşünmüyorum. İçimden bir ses her şeyi son arc oldu bittiye getirecek diyor.
Evet belki Ace olmak istemiyordu ama Beyazsakal'ın amacı Ace'i korsan kral yapmaktı.(Ki yapabilirdi de)Ben de sana diyorum ki, Oda böyle bir durum yaratacağına, Ace'i seriye hiç koymazdı ya da başka bir şekilde çıkarırdı karşımıza. Ace Luffy'den her zaman üstün olacak lafı, sizden çıkan bir şey. Ayrıca şu an seride Luffy'den üstün olan bir sürü adam var. Seride onun kesinlikle Korsanlar Kralı olacağına (Ki olmak gibi bir niyeti de yoktu) dair bir bilgi geçmedi. Sabo'nun öldüğünü savunuyordum, ancak yaşadığına dair ipuçları da verilmişti. Diriltme olayı da yok. Oda'nın baştan planlamadığı çok az şey var seride. Ace'in ölmesi ve Sabo'nun gelmesi de bunlardan biri değil.
Sana bir soru: Şu anki Luffy, iki sene önce ölen Ace'i yenebilir mi?
Luffy kaçıyor ve kaçırılıyor onu napıcaz?Rayleigh acaba lufy'e korsanlar kralı hiç birşeyden kaçmazdı önüne gelenle savaşardı diye anlatmış olabilirmi çünkü lufy korsanlar kralı nasıl birisi diye sormuş olabilir.
Luffy'nin tarzı bu.Yapacak bir şey yok.O şekil bir KK olacak.Luffy kaçıyor ve kaçırılıyor onu napıcaz?
Konuşanların bahsettiği kaçış Yeni dünyada olan kaçış.Booney ver gemi al takası yapacaklarken Akainu geliyor.Tüm tayfası yanındayken tek gelen Akainu ile dövüşmek istemiyor.Kaçtı diyorlar o yüzden.Teach hakkında: {Bölüm:576} sayfayı takip ediniz... Teach Akainu gelince değil..! Shanks gelince kaçıyor...