Biri de çıkıp one piece evreninde havanın sürtünme katsayısı sıfır sonsuza kadar hızlanır derse şaşırmam.100metreden de aynı hızda düşersin 10.000 metreden de fizik kurallarında belli bir noktadan sonra hız sabıt kalır.
Biri de çıkıp one piece evreninde havanın sürtünme katsayısı sıfır sonsuza kadar hızlanır derse şaşırmam.100metreden de aynı hızda düşersin 10.000 metreden de fizik kurallarında belli bir noktadan sonra hız sabıt kalır.
One piece'de fizik kuralı yok Oda ne derse o var.100metreden de aynı hızda düşersin 10.000 metreden de fizik kurallarında belli bir noktadan sonra hız sabıt kalır.
Isim benzerligi disinda aradaki baglantiyi cozemedim bir zahmet aciklar misin? Sahsen Kaido'nun kacarken oldurulecegini ne dusunebiliyorum ne de dusunmek istiyorum.
Zamanından konulardan birine yanıt olarak detaylıca yazmıştım bu konuyu da şimdi bulamıyorum, keşke derli toplu bir teori yapsaydım. :/Kaido'nun tipi moğol hanlarına benziyor ya o yüzden söylemiş sanırım sadece yoksa Kaido'nun kaçacağından değil adam ölmeye yer arıyor zaten
Şu an zaten 2 ittifak da yonkou alamaz. Gördük Luffyler o kadar yardıma rağmen Doffy'i alabildi ki Kaido'dan it gibi korkuyordu bu adam. Yani Shanks olması,Big Mom olması,Kaido olması şu anlık fark etmez. Önlerinde daha yol var bence.Ben Shanks'in bu üçlü tarafından indirilmeyeceğini düşündüğüm için hikayelerinin farklı bir yere kayacağını söylüyordum.
Yahu ileride Kaido'yu alabilecek güçte olsalar bile alamazlar Shanks'i. Ben bunu kastediyorum. Çünkü Shanks dediğimiz adam ya Luffy ( Ki bu bir düello gibi mi olacak belli değil.) ya da hiç ihtimal vermesem de bir şekilde Teach'in elinden olurdu. Bunların dışında bu adamı indirebilecek kimse yok.Şu an zaten 2 ittifak da yonkou alamaz. Gördük Luffyler o kadar yardıma rağmen Doffy'i alabildi ki Kaido'dan it gibi korkuyordu bu adam. Yani Shanks olması,Big Mom olması,Kaido olması şu anlık fark etmez. Önlerinde daha yol var bence.
Yener demedim ki. Rogerdan sonra kendine hedef bulurdu işte :/Garp kim olm ya ? G2 ile kafası kanayan adam değil mi bu :/ Kaido hobi olarak gökyüzünden atlıyor :/
Sen dışarı çıkıp bir hava al gel :/
Bunu bende dediydim :/Kaido'nun ölüm denemelerini görüp duyduktan sonra ister istemez acaba o şeytan meyveli adamlardan oluşan ordusunu kendi kendi ile savaşmak için mi yapıyordu diye merak ediyorum açıkçası. Sonuçta en büyük amacı kendini öldürmek olmuş gibi duruyor, bunu yapmak için oluşturmaya çalıştığı orduya meyve sağlayan adamda kaybedince bu yüzden kızmış olabilir