Tipini sevmedim olm :/ Mazoşistliğini zaten tahmin ediyorduk çok tartışmıştık zamanında onu. Sadece tipine ısınamadım geçer herhalde.
Yoksa Kaido iyidir uzak durun önce ben dedim
Tipini sevmedim olm :/ Mazoşistliğini zaten tahmin ediyorduk çok tartışmıştık zamanında onu. Sadece tipine ısınamadım geçer herhalde.
WB ile vs atıyorlar ve muhtemelen kendisi yaralanıyor, ölümün ışığını en yakın olarak hissettiği zamanlar o vs'de oluyor. Ancak WB sadece Roger'dan yara alıyor diye biliyorum. Bu çıkarımlara baktığımızda Kaido, WB'den pekte üstün olduğu anlaşılmıyor.Senelerdir diyorum şurada; WB'ye ünvan Roger'dan sonra kaldı, yaşlansa da güçsüzleşse de ölene kadar o ünvanla yaşadı. Dedim dedim inanmadınız şu Kaidou'nun en güçlü korsan çıkacağına, bak ne oldu şimdi?
"Önce ben dedim"Tipini sevmedim olm :/ Mazoşistliğini zaten tahmin ediyorduk çok tartışmıştık zamanında onu. Sadece tipine ısınamadım geçer herhalde.
Yoksa Kaido iyidir uzak durun önce ben dedim
Kaido ile Moria savaşından analiz çıkartıp ruh halini ölçmüş adamım :/ Nitekim bak mazoşist çıktı."Önce ben dedim"
Ben 2007'den beri bekliyorum Kaidou'yu, sen kimsin lan?
2 bölümde 2 mize de avatar çıktı. İşte nemalanmaya çalışanlar oluyor :/Kaido ile Moria savaşından analiz çıkartıp ruh halini ölçmüş adamım :/ Nitekim bak mazoşist çıktı.
Sen eneline gereken değeri vermeyi öğren önce. Lütfen çekilir misin bir kenara ? Mazoşistlik benim alanım ufaklık.