Kadio tam bizim Luffy'nin kafadan. Luffy'nin sayesinde Kaido yenidem yaşama sevinci kazanacak görürsünüz )
Shanks'i karıştırmayın. Shanks için var daha. İlk inecek Yonkoular Kaido ve Big Mom. Ama belki de sandığımızdan çok daha farklı senaryolar gerçekleşecek. Çünkü bu Kaido hayvan oğlu hayvan gibi duruyor.Kaido + Kid Alliance vs Shanks + D. Alliance fena olmaz gibi.
3 mesajda Tensei'nin Kaido'ya sempati duyması. :/
Kaidonun adamları onlar.Shanks'i karıştırmayın. Shanks için var daha. İlk inecek Yonkoular Kaido ve Big Mom. Ama belki de sandığımızdan çok daha farklı senaryolar gerçekleşecek. Çünkü bu Kaido hayvan oğlu hayvan gibi duruyor.
Sanji'lerin çarpıştığı adamlar kim ? Onu çıkaramadım.
Yıllar önce söyledim ben bunları. Yonkoular arasında ki serseri Kaido diye. Erinmesem arşivden çıkartırım. :/Wb hayvanı bile yara açmakla yetinebilmiş heralde. Tipe bak lan. Ben çok ısındım bu tiplemeye. Hareketler falan çok eğlenceli. Gene ölemedik falan Yonkou olmasa tam tayfalık bir tipleme. İntahar denemesi yapınca döverlerdi bunu. Neyse belki seri sonunda gelir :/
biz yıllardır Kaidoya sempati duyuyorduk.Kaido + Kid Alliance vs Shanks + D. Alliance fena olmaz gibi.
3 mesajda Tensei'nin Kaido'ya sempati duyması. :/
O zaman senaryo az çok belli mi oluyor ? Bizimkiler ile birlikte Kid ittfağı bunlara karşı savaşmasın ? Fakat Kid ittfakı hiç güven vermiyor. Kaido temiz bir silkeleyecek bu adamları.:SKaidonun adamları onlar.
Kaido da istediğim enerjiyi alamadım :/ Sevemedim.
Daha farklı hayal etmiştim lan ben :/
Gerçi yıllardır söylediğimiz Mazoşistliği tuttu diyebilirim. Morianın tayfaya kill atıp sadece Moriayı yollamıştı. :/
Biraz tipini yadırgadım zamanla alışırım galiba :/ Kaido iyidir.
Bu bölüme kötü oy atılmaz. İçeriği zengindi :/
Bu kaidoyu ittifak felan alamaz :/ 3 amiral bile şüpheli lan :/ Adam bir kere genç gücünün zirvesinde :W
CC ve Enelden sonra yakınlık hissedebileceğim bir karakter mi çıkıyor acaba :/
Yıllar önce söyledim ben bunları. Yonkoular arasında ki serseri Kaido diye. Erinmesem arşivden çıkartırım. :/
Belliydi zaten Moriayaya yaptığı fantezilerden. Ayrıca ölümsüz diyen olmuş onunla alakası yoktur.
Şu Cp9 da bir eleman vardı. Tekkaiyi öğrendikten sonra kendime zarar veremiyorum diye ağlıyordu.
Tekkai gibi bir tekniğin ultra süper levelidir. Savunması hayvan gibi işte. :/
Sanırım bunu fan listeme ekleyeceğim. Deli oğlanı tuttumda tipine ısınamadım dur bakalım :/
biz yıllardır Kaidoya sempati duyuyorduk.