Bu bilgiyi nerden edindin :/O taht zırh gibi bi sey muhtemelen.O sırada Kaido Urouge'ın bulunduğu adaya çıkıyor
Bu bilgiyi nerden edindin :/O taht zırh gibi bi sey muhtemelen.O sırada Kaido Urouge'ın bulunduğu adaya çıkıyor
Kaido'nun hakisini aşamadığı sürece hiç bir şey yapamaz.daha önce yazılmış bir şey mi bilmiyorum ancak yine de söyleyim dedim.
kaido şu anda en güçlü olarak lanse edildi ancak law ın room unda law ne derse o olmuyormu.yani law room deyip kaido yu içine alsa onu parçalara ayıramaz mı?
Ya diyelim ki bi haber aldin sonra eve girdin, x kisisiyle yasiyosun, dersin ki nerdesin haberler fena, olan oldu vs. Ama x kisisi evde yok, basmis gitmis.Kim peki? Adamı tanımıyor mu Kaidoyu :/
Bu bilgiyi nerden edindin :/
Kısa sürdü dediğin savaşta ace 3 hafta baygın yatıp wbnin gemisinde bulmuştu kendiniBisi soylemeden bilemeyiz ace ile bb vs side kisa surdu yanilmiyorsam ikiside baya gucluydu.
Belki zaten ordaydı. Ada da şehir var zaten. Birinin gelmiş olmasına şaşırması bile tuhaf.
Zaman karmaşası Kaido haber alıyorsa adaya gelen başka biri var.
Biliyor olsa joker ile beraber savaş planlarının devam ettiğini dile getirmezdi, o daha dof'un onun için çalışmalara devam ettiğini sanıyor. Halbuki dof, luffy tarafından harcandı...Bu bilgiyi nerden edindin :/
vergo dofun hizmetçisi. Dofta kaido adını duyunca altına sıçıyor. Sence vergoyla kaidonun savunmasını karşılaştırmak mantıklı mı?dof'u ayıramadı çünkü gücü yerinde değildi güçlü bi law daha önce gödükki full haki kaplı vergoyu böldü.kaido yu neden bölemesin?
Önceki sayfalarda yazmistim dediğiniBelki zaten ordaydı. Ada da şehir var zaten. Birinin gelmiş olmasına şaşırması bile tuhaf.
Çeviri hatası olma ihtimali var. Çünkü her çeviride orda farklı birşey yazıyor.Biliyor olsa joker ile beraber savaş planlarının devam ettiğini dile getirmezdi, o daha dof'un onun için çalışmalara devam ettiğini sanıyor. Halbuki dof, luffy tarafından harcandı...