Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 795: Intihar

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    255
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu büyük savaş tam teori konusu aslında. Benim vardı ama uçuk. Var mı forumdan bu konuda bir şeyler yazmayı düşünen? Veya yabancı forumlarda üretilen bir şeyler var mı?
En Fazla WB vs Marineford kadar olur kaido'nun çıkartacağı savaşta. Zoan ordusu falan işlemez, eğer ki başka bir şey bulmadıysa Dof'un yardımı ile, antik silah veya dof'un dünya hükümetine karşı kullandığı koz belki:gamyon:

Ayrıca Kaido'nun kidgiller ile savaşacağını düşünmüyorum, bilgi alışverişi olur:D
 
Kaido kiddlere siz hayırdır lan değişikler der , Kidde reis haberin yok ellam Jokeri indirdi law ile luffy deyip , olayı kavgasız bitirirler.

Ama muhtemelen başka Şeyler gösterecek uzun süre orda ne olduğunu öğrenemeyeceğiz.
 

kör topal

Shanks denen herif BeyazSakal'ın gemiye girdi sağ çıktı , savaşa gelirken kaido'yu durdurdu üstüne geldi tüm denizcilere posta koydu , ordanda sağ çıktı . Siz kalkıyorsunuz adamın gücünü sorguluyorsunuz . Cidden Alkışlar . :alkis::alkis::alkis::alkis:
Beyazsakalla eskiden olan samimilikleri vardı düşman değillerdi. Kaido'ya birşey diyemem ama savaş yokmuş anlaşmışlardır bi şekilde. Marine o kadar dağılmışken 10.000 askerin geriye 1000 i kalmışken tabi savaşmayacak marine
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık