Dof'un harcandığını bilse orada ne işi var, kaido tüm savaşı bunun üzerine kurmuş gözüküyor , kidgillerin oraya düşeceğineğine dressrosa'ya düşerdiÇeviri hatası olma ihtimali var. Çünkü her çeviride orda farklı birşey yazıyor.
Dof'un harcandığını bilse orada ne işi var, kaido tüm savaşı bunun üzerine kurmuş gözüküyor , kidgillerin oraya düşeceğineğine dressrosa'ya düşerdiÇeviri hatası olma ihtimali var. Çünkü her çeviride orda farklı birşey yazıyor.
Vergo boş adam değildi.Orada Law'a gel kes beni dedi resmen.Luffy bile gel beni kes dese Law'a kesilirdi orada.Law Kaido'yu kesebilir.Meyvesi buna uygun.Hakisi yeter mi durumu var tabi ama Kaido'nun savunması varsayılan olarak yoksa ve gel beni kes derse keser elbet.vergo dofun hizmetçisi. Dofta kaido adını duyunca altına sıçıyor. Sence vergoyla kaidonun savunmasını karşılaştırmak mantıklı mı?
Adam intihar denemesi yapıyor saldırı amaçlı olduğunu sanmıyorum :/Dof'un harcandığını bilse orada ne işi var, kaido tüm savaşı bunun üzerine kurmuş gözüküyor , kidgillerin oraya düşeceğineğine dressrosa'ya düşerdi
Sen bu kadar gel beni kes dedin aklıma gel beni al diyen teyze geldi o değilde yetmesi imkansız anlatıldıgına göre savunma ağırlıklı yonkounun law tarafından kesilmesi dalga geçilirVergo boş adam değildi.Orada Law'a gel kes beni dedi resmen.Luffy bile gel beni kes dese Law'a kesilirdi orada.Law Kaido'yu kesebilir.Meyvesi buna uygun.Hakisi yeter mi durumu var tabi ama Kaido'nun savunması varsayılan olarak yoksa ve gel beni kes derse keser elbet.
Beyazsakalla eskiden olan samimilikleri vardı düşman değillerdi. Kaido'ya birşey diyemem ama savaş yokmuş anlaşmışlardır bi şekilde. Marine o kadar dağılmışken 10.000 askerin geriye 1000 i kalmışken tabi savaşmayacak marine
Zaten saldırmasına gerek yok, dressrosa'da gözükse yeterdi Şaka bir yana, dof'un zor durumda olduğunu bilse kendi gelir veya tayfasından destek yollardı. Doflamingo, Kaido'nun arzu ettiği savaş için kilit rolde, neredeyse her kesimden kimseler var, en önemli olması gereken kaido ve adamları yok piyasadaAdam intihar denemesi yapıyor saldırı amaçlı olduğunu sanmıyorum :/
Eğer şu Funk kardeş gibiyse yani istemsizse savunması Law kesemez ama haki ile savunmazsa değil Kaido Roger olsa kesilir.Bunun Law'la alakası yok.Haki kullanmasa bile adamnın meyvesi room içindeki her şeyi böler.Yani haki ile savunmazsan yonkou olsan para etmezSen bu kadar gel beni kes dedin aklıma gel beni al diyen teyze geldi o değilde yetmesi imkansız anlatıldıgına göre savunma ağırlıklı yonkounun law tarafından kesilmesi dalga geçilir
Gerçekten o kafada birinden Dofu umursamasını pek beklemiyorum. Adam öleyim derdinde :/Zaten saldırmasına gerek yok, dressrosa'da gözükse yeterdi Şaka bir yana, dof'un zor durumda olduğunu bilse kendi gelir veya tayfasından destek yollardı. Doflamingo, Kaido'nun arzu ettiği savaş için kilit rolde, neredeyse her kesimden kimseler var, en önemli olması gereken kaido ve adamları yok piyasada