Ben Kid'den çok büyük şeyler bekliyorum. Bu kadar abartılıp da geri planda kalacağını da sanmıyorum ama haftaya eğer dalarlarsa ve yenilirlerse bu novaların daha gitmesi gereken çok yol olduğunu görmüş oluruz. Çünkü adam tek başına gelmiş. Bir de bunun kadar tehlikeli olan tayfası da olursa nasıl indirebilirler merak içindeyim.Valla önümüzdeki bölüm çok önemli. Kid ittifakı için cesaret ve ciddiyet sınavıdır bu. Sen orada yonko indirme planı yapacaksın tak şans kapıyı kırıyor: bir yonko olan Kaido tek başına önünde. Sen gerçekten yonkoya dalacak kadar cesursan ve bu bunlardan birisini devirme konusunda ciddiysen tayfalar da oradayken dalarsın hazır tek başına yakalamışken. Mangakanın nasıl bağlayacağı Kid-Apoo-Hawkins'in karizmalarının yok olup-olmayacağını belirleyecek. Hiç değilse dalıp dayak yemeliler. Helal deriz. Ama abe kulun kölen olalım yapma derlerse o zaman novalar arasında tek kayda değer kişinin Luffy olduğunu düşüneceğim. Luffy gram çekinmez dalardı. Tek başına olsa bile ha dikkat. Bunlar 3 kişi+tayfalar.