Güzel olur.Zira şu ana kadar çöpleri bayıltmaktan başka bi haltını görmedik şunun.İşte bunlar hep H.haki. Acaba her H.haki sahibinin ayrı bir yeteneği felan çıkmasın ? Shanks diyelim zamanı yavaşlatır , Dragon rüzgar çıkartır gibi .
Güzel olur.Zira şu ana kadar çöpleri bayıltmaktan başka bi haltını görmedik şunun.İşte bunlar hep H.haki. Acaba her H.haki sahibinin ayrı bir yeteneği felan çıkmasın ? Shanks diyelim zamanı yavaşlatır , Dragon rüzgar çıkartır gibi .
Bence mantıksız diyecem de OP takip ediyoruz çok da şey yapmamak lazımPelerine meyve yedirmişler
Sanırım hayvanlara söz geçirme de H.haki salınmasıyla oluyordur . Genel olarak birşeyin özüne ulaşıp söz geçirmeye yarıyor. Ya bütün hava olayları , sabonun yeri delmesi felan H.haki bağlantılı çıkacak , ya da oda sensei ''dur ben şunun bi gücünü kısayım'' diyerekten H.haki zirvesindeki insanların belli bir uzmanlaştığı yetenek felan olacak. Shanks dur ben zaman yavaşlatmada iyi olayım kolum yok , dragon da ben dur havayı kontrolde iyi olayım iyi casus olurum felan demiş olabilir O kadar bekletti beklentim bu güçten büyük. Meyve uyandırmayı gösterdi zaten power up kalmadıGüzel olur.Zira şu ana kadar çöpleri bayıltmaktan başka bi haltını görmedik şunun.
Neden yok ? Rüzgara hakim biri o dediğin olayları yaptırabilir. Nami kıytırık aleti ile 4 element bükebiliyor.Rüzgar Logiası çıkma ihtimali yok Dragonun bana kalırsa. Zira hiç saydam görünmedi. Çıkarsa İklim parameciası çıkar. Gittiği yerde rüzgar yağmur fırtına eksik olmuyor malum.
Ace'in üstüne, bulunduğu bölgeye kar yağmıyor sadece. :SNeden yok ? Rüzgara hakim biri o dediğin olayları yaptırabilir. Nami kıytırık aleti ile 4 element bükebiliyor.
Rüzgar gücü ile pekala bulutları bile kontrol edersin lan :/ Rüzgar bunun nadide şekli. Rüzgar demek Hava demek :/
Acein gittiği adada geçende söylemiştim kar yağışı duruyor. Dragonun gittiği yerde iklimi değiştirmesi ve fırtına yol açması hiç saçma gelmiyor.
İklim meyvesi nedir allasen
Aklımda Smokerin çevirisi kalmış :/Ace'in üstüne, bulunduğu bölgeye kar yağmıyor sadece. :S
Hala meyve çıkmayacak diye bir umut taşıyorum, Oda pls.