Mangada sadece bulunduğu yere yağmıyordu ama farketmez. Ben de logiaların böyle bir gücü olduğu kanaatindeyim.Aklımda Smokerin çevirisi kalmış :/
"Ace, bir kış adası olan Davul Adası'na gittiği gün hiç kar yağmamıştır."
Mangada sadece bulunduğu yere yağmıyordu ama farketmez. Ben de logiaların böyle bir gücü olduğu kanaatindeyim.Aklımda Smokerin çevirisi kalmış :/
"Ace, bir kış adası olan Davul Adası'na gittiği gün hiç kar yağmamıştır."
Rüzgar ve fırtına aynı şey değil, Dragon hem rüzgar yapıyor hem fırtına çağırıyor hem şimşek indiriyor vs. Bunları yapabilmesi için paramecia meyve yemesi (adı iklim değil de fırtına olsun hadi ) yahut adının Xuan Feng olması lazım.Neden yok ? Rüzgara hakim biri o dediğin olayları yaptırabilir. Nami kıytırık aleti ile 4 element bükebiliyor.
Rüzgar gücü ile pekala bulutları bile kontrol edersin lan :/ Rüzgar bunun nadide şekli. Rüzgar demek Hava demek :/
Acein gittiği adada geçende söylemiştim kar yağışı duruyor. Dragonun gittiği yerde iklimi değiştirmesi ve fırtına yol açması hiç saçma gelmiyor.
İklim meyvesi nedir allasen
Xuan Feng, Dragon olsun.Rüzgar ve fırtına aynı şey değil, Dragon hem rüzgar yapıyor hem fırtına çağırıyor hem şimşek indiriyor vs. Bunları yapabilmesi için paramecia meyve yemesi (adı iklim değil de fırtına olsun hadi ) yahut adının Xuan Feng olması lazım.
Xuan Feng, Dragon yerine OPa dahil olsa OP ilk 5ime girer he. Reyizi görmeme az kaldı 37deyim.Xuan Feng, Dragon olsun.
Baştan oku seriyi. Unutmuşsun.şimdi sobonun dragon tarafından kurtarılması ile alakalı bir video var youtube de. onu ben manga da ve ya anime de hiç hatırlamıyorum .. var mı böyle birşey ?
Geç oldu yat istersen :/peki o zaman son mangada anlatınal sabonun denizden dragon tarafından kurtarılması ne alaka ? yani orada kurtardı ise eskiden ... burrada ise denizden kurtarması 2. kez kurtarması mı oluyor
açıklayın da öğrenelimGeç oldu yat istersen :/