O Shanks arkadaş. Allah Allah. Onun karakteri ile Marco'yu niye aynıymış gibi ele alıyorsun anlamadım? Sabo örneğine hala açıklama getirememişsin. Kardeş ve 12 sene. Bu şunu gösteriyor bu seride karakterler kendi yollarını çiziyorlar, öyle zırt pırt acep tehlikede midir diye yardıma koşmuyorlar. 12 senede 1 kez gelmiş Sabo bir hesap et. Shanks iki kez geldi diyorsun la WB 72 yaşında adam. Şu zamana kadar kaç defa yardıma gelmiştir Shanks ona? Hepi topu ikidir zaten. Yani sen tek tük olan şeyleri konuşuyorsun.Yahu WB gibi birine Shanks iki defa yardım ediyor. Bak dünyada yardıma en son ihtiyaç duyacak adama Shanks'in haricinde Luffy ve arkasında getirdiği İmpel Down ordusu da yardım ediyor. Bak yardıma en son ihtiyaç duyacak Dünyanın en güçlü adamı ve tayfasına ne kadar yardım gelmiş.
Sabo'nun yardım etmek istese bile her an yanında olamayacağını sana Ace üzerinden anlatıyorum. Ace gibi her an Luffy'i düşünen büyük olayların ardından WB'ye bak bu benim kardeşim diye tanıtan adam her an her zaman yanında olamaz. Sabo şimdiye kadar etmedi. Şimdi yardımcı olmuş oldu. Burgess Luffy'e saldıracakken bundan sonra yanındayım dedi. Ayrıca Ace'den bahsederken bir daha bu acıyı yaşamayacağım diyor. Sen takmıyor diyorsun ama adamın içinde böyle bir acı var. Yani bu yardım etmediği değil edemediği anlamına geliyor. Ayrıca Devrimciler bir sürü adada savaşıyor. Ne biliyorsun o arada Sabo'nun yardıma ihtiyaç duyacak bir duruma düşmediğini ?
Bu arada yüksek olan ihtimal Shanks'in bu üçlü ittifağa ayarı verip geri göndermesi. Ama sen bir kanıt bile olamayacak veriler önümüze sürüp onlar için kazanabilirler diyorsun. Ben de böyle bir durum olmayacak. Olsa bile Shanks'in yardımına gelebilecek olan Marco tayfasının varlığından söz ediyorum.
Jinbe, WB adasını koruduğu için pekala gelebilir zaten, diğerleri ise Luffy'nin peşinden geldiler. WB'nin kaşına gözüne değil. Bu adamların hedefi ulan şu idden çıkmamız lazım WB reisin başı dertte ona koşak değil. Biz ise burada bir amaçtan bahsediyoruz. Sen diyorsun ki Marco aha Shanks tehlikede koşun beylerrr diyecek. Ben de diyorum ki düşük ihtimal bu.
Ne verisi yav. Ben fikir yürütüyorum. Ben Kid ittifakı %99 alır mı demişim? İhtimalinden bahsediyorum, burada ihtimali kapatan Shanks %100 yener diyen sensin yahu. Burada kesin konuşan sen olduğuna göre kanıt sunması gereken de sensin. Shanks'ın gücü tam olarak nedir bilmeyiz, Beckman nedir bilmeyiz Roo bilmeyiz Kid ne oldu bilmeyiz Apoo ne ayak bilmeyiz sen %100 deyince tamam biz ya beyler belli olmaz kesin konuşmamak lazım olabilir deyince tü kaka mı oluyor.