WB ne dedi? Her şeyinizi hasır şapkalı çocuğa yardım etmek için kullanın demedi mi? Marco demedi mi Ace'in iradesi Luffy'nin içinde yaşıyor diye? Ne olursa olsun onu koruyacağız diye. Ee? Dof mera merayı koymuş ortaya. Herkes geliyor ama onlardan ses yok? Hadi Ace'in meyvesinin Karasakal'a gitme ihtimali onlar için sorun değil, Luffy'nin bunu önemseyecebileceğini hiç düşünmediler mi? Luffy meyve için oraya giderse ve sakat durumlara düşerse? Luffy'nin ölmesi bizim onursuzluğumuz olur diyorlardı? Hani la Marcolar nerede? Bir yerlerde gazete okuyorlardır anca vay Luffy büyük iş yapmış diye. Demem o ki Marcoların Shanks'a yardıma gitme ihtimalini pek fazla görmüyorum. Zaten Shanks da istemez kanımca böyle bir şeyi.
Kardeşim dalga mı geçiyorsun sen? Savaşmamak ile yardıma gelmek arasındaki farkı ayırt edemiyor musunuz siz yahu? La adam Shanks'ın önemsediği çocuğu (luffy) biçiyordu az daha MF'de. Kusura bakma kızıl saç geri durmayacağım demedi mi? Shanks'ı bu kadar önemsese Luffy'e niye saldırsın adam? Aksine Luffy'e yardım ederdi. Adam diyor ki denizcilere: Shanks'ı söylememiştiniz, hesapta yoktu diyor. Siz bana WB dediniz geleceğiz dedik geldik, savaştık, yani sözümüzde durduk diyor bir nevi. Ben Shanks için söz vermedim demeye getiriyor. Eğer ilk başta hedef WB değil Shanks olsa Mihawk'ın gelmeyeceğini nereden biliyorsun o da ayrı bir soru. Adam Shanks ile defalarca savaşmış birisi zaten.