Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 793: Kaplan Ve Köpek

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk niye yardıma gelsin la. Mihawk dediğin adam kusura bakma şanksu senin hasır şapkalı veleti öpücem deyip saldıran adam. Shanks'a yardım etme niyetinde birisi olsa Luffy'e dalmazdı. Ayrıca WB tayfasının ne borcu var la? WB tayfası Shanks'tan yardım falan istemedi arkadaş, Shanks kendisi geldi. O tayfa ölümden korkan bir tayfa değil. Shanks gelmese babalarıyla birlikte ölürlerdi orada o kadar.

Zoro, amirale he diye çerez olmamışken onun gibi bir süpernova olan Killer, Beckman'ı neden tutamasın? Zoro belki 1 vs 1'de bir amirale çok hasar veremez ama 3 vs 1'de ona açık yaratılabilir ve Zoro da o açığı iyi kullanır di mi?

Yonkolar tanrı olarak görülüyor, Shanks ise tanrıların bile daha üstünde görülüyor :bilmem:
Neden gelmesin? Gelmemesi için sebep yok. Sonuçta dostu sayılır artık aralarında muhabbet var. Savaşa Shanks geldiğinde ben gidiyorum diyor adam.
Shanks da yardım istemez ama WB tayfası gelir.
Arkadaşın dediği gibi Luffy duyarsa durdurmaya gelir.
Shanks en son inecek adam yonkoular arasında.

Alpamis

Adam hayaları sermiş yere camonnn diyor abi işte :D Sülalem raat modunda dünya yansı şeyinde olmaz.

Marco'ların katılmasına ihtimal vermiyorum ben davet etti Shanks zaten gelecek olsalar o sıra gelirlerdi. Ki gelmiş olsalar hedef Shanks olmazdı bence. Marco, tek kollu da olsa Jozu, Vista vs. Bunlara rağmen Shanks demezler. Çılgın olabilirler ama gerizekalı olduklarını sanmıyorum. Kaido 500 zoan falan deniyor misal ama Usopp'ta zoan olsa ne olur la? Vurdun mu tipi kayar. Ki onların çoğu Usopp'tan bile eziktir ha. Hani h.hakiye giden tipler. Millet 500 deyince ne bekliyor anlamadım. Her biri kalburüstü mü sanıyorlar :D O 500 adamın sadece 10 tanesi hadi bilemedin 15 tanesi kayda değerdir. Onlardan da 3-4 tanesi hakikaten üst düzeydir. Demek istediğim şu: Marco-Beckman-Jozu-Roo-Yasopp-Vista yoğğamua etti 6 üst düzey. Diğerleri de kalburüstüdür zaten. Ee Shanks oturur izler bunlar yeter alayına zaten :D Kid ve ittifakının gerizekalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden Marcoların katıldığını sanmıyorum.
Marco'ların yardıma gelmes olasılığı gelmeme olasılığından çok daha fazla. Yapma etme.:S

Adamların en başta onurunu kurtardı orda Shanks. Bu gibi bir şeyden sonra Marco ve tayfası olanlara kayıtsız kalmaz. Bana göre her ne kadar ihtiyaçları bile olmasa da bu gibi ihtimaller var. Bu arada Teach haricinde kimin ihtimalleri tam tıkırında gitti de. Adamların yaptıkları bütün planların gerçekleşmesiin bekliyorsunuz.

luffyde, kiddi yenip, hem yenilerin en güclüsü oldugunu kanıtlar
Yenmese de bu konuda herkes hemfikir bence. Kid kim köpek ki Luffy'den güçlü olsun :D

Dofy handikaplı dövüştü Lufy ile
Handikaplı dövüşse ne dövüşmese ne. Adam g4 geçti, sonrasında Dof lastik gibi ordan oraya gidip geldi. Darbe vuramadı adama. Dof sapasağlam olsada bişi değişmezdi emin ol. Sadece biraz daha fazla dayak yerdi o kadar.

Adam hayaları sermiş yere camonnn diyor abi işte :D Sülalem raat modunda dünya yansı şeyinde olmaz.

Marco'ların katılmasına ihtimal vermiyorum ben davet etti Shanks zaten gelecek olsalar o sıra gelirlerdi. Ki gelmiş olsalar hedef Shanks olmazdı bence. Marco, tek kollu da olsa Jozu, Vista vs. Bunlara rağmen Shanks demezler. Çılgın olabilirler ama gerizekalı olduklarını sanmıyorum. Kaido 500 zoan falan deniyor misal ama Usopp'ta zoan olsa ne olur la? Vurdun mu tipi kayar. Ki onların çoğu Usopp'tan bile eziktir ha. Hani h.hakiye giden tipler. Millet 500 deyince ne bekliyor anlamadım. Her biri kalburüstü mü sanıyorlar :D O 500 adamın sadece 10 tanesi hadi bilemedin 15 tanesi kayda değerdir. Onlardan da 3-4 tanesi hakikaten üst düzeydir. Demek istediğim şu: Marco-Beckman-Jozu-Roo-Yasopp-Vista yoğğamua etti 6 üst düzey. Diğerleri de kalburüstüdür zaten. Ee Shanks oturur izler bunlar yeter alayına zaten :D Kid ve ittifakının gerizekalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden Marcoların katıldığını sanmıyorum.
İşte bu adamın sülalem rahat modu insanı işkillendiriyor :D Zaten Marcoların katılma olasılığı bir tahmin ve gerçekten Marcolar katılsa Shanks'ın tayfa çok epic op olur . Göze çok hoş gelir aslında . Ama şöyle bir durum olma olasılığı bile var. Hani tam yenilecekken Marcogiller gelip WB korsanları borcunu öder diyip Kidleri fırçalama ihtimalleri var. Öyle bir arc olursa bayağı iyi olur ama Shanks fena ezer gibi görünüyor şimdi. 2-3 Arc sonra tam yorum yapılır bu konu hakkında :)
Kid ittifağında ya Kidler zayıflatıp BB çökecek . Bizde lanet olsun Shanks sağlam olsa BB yi harcardı diyeceğiz . Hepimizin gönlü olacak .
Olmadı Mugiwara Crew vs Kid Crew olacak . Luffy en güçlü süpernova . Şeytanların şeytanı felan lakap alır kendini kanıtlar.
Olmadı bizim ile kid ittifağının ortak münasebeti olan tek yonkou Big Mom . Bigmom a karşı 5 süpernova saldırabilirler. Sanjiler kaçılır , Kid lerinde yolunu keserse. Tam o sırada bizim tayfa Sanjiyi kurtarmaya geliyordur felan 5 kaptan go go .
Ya da harbi yenilir :D

Sistem üye olarak giriş yaptığımda çok yavaş ve yorum dahi atamayı bırak sayfa yenileyemiyorum. Misafir olarak takipteyim.

Ben sana diyorsun demedim. Mom'ı ezenlere sesiniz çıkmıyordu dedim.:S Bu adamlarda kafalama atlamazlar herhalde yonkouya zaten bende indiremezler diye düşünüyorum ama kalem Oda'nın elinde araya dış etmenler sokar bir şeyler yapar ve olur. Ama bu adamların yonkouya dalmasından daha doğal bir şey de yok. Çünkü 4 nova olan gruba girip dağıtacak adam kalmadı, öyle Kizaru gelip şov yapıp gidemez. Bir şekilde adalara veya farklı bir şeylere göre plan yapıp ona göre hareket edebilirler.
Yonkouları zayıflatmak çok zor değil, bir sürü bölgeleri var ve hepsini aynı anda koruyamazlar.:S
Bak yukarıda dedim.Ben Law ve Luffy ittifakının Kaido'yu bir ihtimal devirebileceğini düşünüyordum.Ama daha adamı Dof'da olanları biliyoruz. Yani fikrimi değiştirdim.Oda bize daha vakti var dedi.Ama kalkmış bana Hawkins olması bile yeter diyor.Ben böyle cevaplara karşılık daha 50 defa daha sorarım neden böyle düşünüyorsunuz diye.Çünkü hiç bi şekilde bunlar cevap değil.

Önceki sayfadakiler cevap gibi gelmiyor kardeş.Hele senin Hawkins'in olması bile yeterli sebep demen.Kidlerin iyi bir planı olsa bile Shanks'ın da Ben Beckman'ı var ;) Hani şu Odanın çok zeki dediği.Sence böyle söyleyip çoluk çocuğa harcatırmı?Onu geçtim Hawkins sadece bu gün ölmeyeceğim gibi düz şeyler söyleyebilirken onu bu kadar yüceltmen. :good:
.
Hawkins dememin sebebi yaptıkları çalışmalar, planlar ve buldukları ortakların sonucunda, birde üzerine Hawkins'in kartlarına bakıp öyle hareket etmeleri. Bir yüzde vermiştir, sonrada ortak karar almışlardır. Öyle olmasa Hawkins eceline mi susadı, bakar kartlarına ve ben yokum bu işte hacılar der geçerdi. Kizaru olayında durum farklıydı ayrıca, orada kaçma şansı yoktu. Burada oturup sakin kafa ile karar verme şansı var.

Dur bi laa falınıza bakayım mı bu olay, ortada canları var iken. Yonkou bu arkadaş...

Yani sen kidgillerin, Shanks' lara kabalama gireceğini düşünüyorsun, çocuk oyunu gibi. Law'ın kaido ve doflamingo planlarınıda gördükten sonra, ayrıca kidgillerin bunu dillendirmesine rağmen...boşverin planları panpalar, gidip direk shanks'lara girişelim, çünkü ecelimize susadık demiyorlardır herhalde. Planları başarısız olur, o ayrı mesele.

Arc bitti fakat halen amiralin adelet anlayışını anlamamışız gibi görünüyor. Adam sonunda diz çöktü "sizin bu hale düşmenize fırsat tanıyan sistemden dolayı utanıyorum ve özür diliyorum" dedi. Daha nasıl ifade etsin bu asam adalet anlayışını daha önceki amiralle alakalı yorumlarımdada söylemiştim bu amiral bu zamana kadar gördüğümüz tüm diger denizcilerin dışında adalet olgusu en iyi ve gerçek olan kişi kurum için değil insanlar için bi adelet oturtmaya çalışıyor kendince ve arcın başından beride bunu yaptı sırf bu yüzden adama güçsüz fln dediler lawın bilerek yerçekimi alanından kaçmasına izin vererek yada işte zoroya fazla kuvvet uygulamayıp kılıç çarpıştırmasında hele sabo olayında adam gücünün yarısını bile kullandıgına inanmıyorum sırf bu yüzden sabo amirale denk dendi.

Arc'ın başından beri adam tüm adımlarını hesaplayarak herşeyi adalet anlayışına göre uyguladı .insanlar herşeyi görsün bilsin istedi. Sırf dofun tarafını seçtiğini söyleyerek bile bize kanıtlamak istedi bakın görün denizcilerde yanlış tarafta olabiliyor denizciler siİ burda kurtarmayacak çünkü onlar yanlış tarafta die. Şimdide hala akauni ile konuşmasından luffy ve law ı ilk etapta hemen yakalamaya çalışacagına inanan insanlar var. Adamın adalet anlayışı buna müsade etmez bikere siz görevinizi yaptınız şimdi sizi tutukluyorum benmle geliyorsunuz die. İhtimal vermiyorum böyle bişey olacagına denizciler içinde garptan sonra sempati duydugum ikinci insan

Marco'ların yardıma gelmes olasılığı gelmeme olasılığından çok daha fazla. Yapma etme.:S

Adamların en başta onurunu kurtardı orda Shanks. Bu gibi bir şeyden sonra Marco ve tayfası olanlara kayıtsız kalmaz. Bana göre her ne kadar ihtiyaçları bile olmasa da bu gibi ihtimaller var. Bu arada Teach haricinde kimin ihtimalleri tam tıkırında gitti de. Adamların yaptıkları bütün planların gerçekleşmesiin bekliyorsunuz.
BB onlardan geriye bir şey bıraktıysa gelirler.:S Onlar BB arcına kadar gözükmeyecekler herhalde.
Shanks'ın işi bir paslı çiviye ya da Beckman'ın tabancasından çıkan kör kurşuna bakar. Karşısındaki adam Kid sonuçta.:S
@Akainu Dofy sağlam olsaydı, Lufy yoktu şuan.:S

Bu şekilde düşünmesem de her halükarda gelecek sayıyı beklemek zorundayız.
Daha once yine ayni sekilde Oda'nin verdigi bir demecten dolayi Sabo'nun kesinlikle oldugunu soyluyordum ve o zaman da Japon forumlarinda ayni sekilde dusunduklerini soylemistim ve yanlis cikmisti. Artik hic bir seye yuzde yuz demiyorum ama sadece suanda gorunen sey o :üzgünüm:

WB ne dedi? Her şeyinizi hasır şapkalı çocuğa yardım etmek için kullanın demedi mi? Marco demedi mi Ace'in iradesi Luffy'nin içinde yaşıyor diye? Ne olursa olsun onu koruyacağız diye. Ee? Dof mera merayı koymuş ortaya. Herkes geliyor ama onlardan ses yok? Hadi Ace'in meyvesinin Karasakal'a gitme ihtimali onlar için sorun değil, Luffy'nin bunu önemseyecebileceğini hiç düşünmediler mi? Luffy meyve için oraya giderse ve sakat durumlara düşerse? Luffy'nin ölmesi bizim onursuzluğumuz olur diyorlardı? Hani la Marcolar nerede? Bir yerlerde gazete okuyorlardır anca vay Luffy büyük iş yapmış diye. Demem o ki Marcoların Shanks'a yardıma gitme ihtimalini pek fazla görmüyorum. Zaten Shanks da istemez kanımca böyle bir şeyi.
Neden gelmesin? Gelmemesi için sebep yok. Sonuçta dostu sayılır artık aralarında muhabbet var. Savaşa Shanks geldiğinde ben gidiyorum diyor adam.
Shanks da yardım istemez ama WB tayfası gelir.
Arkadaşın dediği gibi Luffy duyarsa durdurmaya gelir.
Shanks en son inecek adam yonkoular arasında.
Kardeşim dalga mı geçiyorsun sen? Savaşmamak ile yardıma gelmek arasındaki farkı ayırt edemiyor musunuz siz yahu? La adam Shanks'ın önemsediği çocuğu (luffy) biçiyordu az daha MF'de. Kusura bakma kızıl saç geri durmayacağım demedi mi? Shanks'ı bu kadar önemsese Luffy'e niye saldırsın adam? Aksine Luffy'e yardım ederdi. Adam diyor ki denizcilere: Shanks'ı söylememiştiniz, hesapta yoktu diyor. Siz bana WB dediniz geleceğiz dedik geldik, savaştık, yani sözümüzde durduk diyor bir nevi. Ben Shanks için söz vermedim demeye getiriyor. Eğer ilk başta hedef WB değil Shanks olsa Mihawk'ın gelmeyeceğini nereden biliyorsun o da ayrı bir soru. Adam Shanks ile defalarca savaşmış birisi zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık