Alpamis
Bunun da ucu açık. Jozu o adam karşısında tam kararlı olmazsınız bayılırsınız diyor.Kral hakinin bayıltma şeysi çöpler için. Bayılmaz onlar.
Bunun da ucu açık. Jozu o adam karşısında tam kararlı olmazsınız bayılırsınız diyor.Kral hakinin bayıltma şeysi çöpler için. Bayılmaz onlar.
Bayılmaz alpamis.Bunun da ucu açık. Jozu o adam karşısında tam kararlı olmazsınız bayılırsınız diyor.
Yeri falan delemez de, gemiye zarar verebilir belki bi' nebze bilmiyorumShanks bayıltmıyor ama , yürürken bile gemi memi çatlatıyor adam. Odaklansa elini kaldırmadan yeri yarma olasılığı , gemiyi indirme olasılığı var
kid ve tayfası 2 sene boyunca oldukları yerde yatıyorlardı... şuanda mangada olduğu gibi...Shanks fanı olması da kötü bee... Aşmışsınız artık kendinizi. Big Mom'ı saldıracağız derken sorun yoktu. Luffy Kaido'ya saldıracağız derken sorun yoktu. Ama ittifak Shanksa saldıracağız deyince auvvv olmaz öyle şey diyorsunuz. Shanks yenilmez mi? Kid'in güçleri bir kere adamların çoğunun antisi. Luffy, Law kendini geliştirirken bu adamlar yatıyor muydu? Bakın görün Kid Luffyle başa baş karakter çıkacak.
Yatarken kolunun üstüne düşmüş herhalde.kid ve tayfası 2 sene boyunca oldukları yerde yatıyorlardı... şuanda mangada olduğu gibi...
sadece bi kaç süpernova ile birleşti o kadar.
Sabo 3 parmağına haki yükleyerek yeri deliyorsa ki bunu B.haki ile yapıyor. Shanks daha güçlü bir haki çeşidi olan Kralın hakisi ile bakış atarak bile yeri delebilir diye düşünüyorum. Yonkouların her biri vurduğu zaman zaten adanın şeklini değiştireceklerdirBayılmaz alpamis.
Yeri falan delemez de, gemiye zarar verebilir belki bi' nebze bilmiyorum
Yoksa açık denizde karton gibi gemileri büksün falan sanmıyorum ben.
Ellemeden yapabileceğini düşünmüyorum ben, açık denizde gitsin tüm rakiplerini öldürsün o zamanSabo 3 parmağına haki yükleyerek yeri deliyorsa ki bunu B.haki ile yapıyor. Shanks daha güçlü bir haki çeşidi olan Kralın hakisi ile bakış atarak bile yeri delebilir diye düşünüyorum. Yonkouların her biri vurduğu zaman zaten adanın şeklini değiştireceklerdir
Alpamis görmesin bunu kanıt olarak kullanır.Moria yonkou Kaido ile denk diyor bu bölümde... Lufy Kaidoya tek atar burdaki sahneye göre...
Evet denk güçte o yüzden Moria'nın tayfa katledilmiş. Kaido sen göreceksin modunda takılıyorduMoria yonkou Kaido ile denk diyor bu bölümde... Lufy Kaidoya tek atar burdaki sahneye göre...