Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 793: Kaplan Ve Köpek

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kür Şad

Shanks fanı olması da kötü bee... Aşmışsınız artık kendinizi. Big Mom'ı saldıracağız derken sorun yoktu. Luffy Kaido'ya saldıracağız derken sorun yoktu. Ama ittifak Shanksa saldıracağız deyince auvvv olmaz öyle şey diyorsunuz. Shanks yenilmez mi? Kid'in güçleri bir kere adamların çoğunun antisi. Luffy, Law kendini geliştirirken bu adamlar yatıyor muydu? Bakın görün Kid Luffyle başa baş karakter çıkacak.
 
Shanksın adı geçti. Yine. Zaten bi adı var. Bişey göremedik daha :/ Adının geçtiği yerlerden mutevellit hissettiğimi paylaşayım. Çoluk çocuk indiremez bu adamı bence. Shanksın kelleyi teach alır. Böylece luffy vs teach daha heyecanlı ve beklenen bişey olacak. Narutoda jiraiya neyse burdada shanks o. Shanks ölecekki bizimki idolunu sollasın, bizde daha fazla duygu yulenmıs olacaz. Bunların hepsi BENCE tabi. Shanks fanları tehlikeli fazla bulaşmamak lazım :/
 
Nickim Shanks ama ben bile inebilirler sorun yok diyorum ama inmeyecektir , önceki sayfada ve daha önce söylediklerim gibi bir senaryo olacaktır diyorum.Umarım shanks fanı diye bana da sallamazsınız :D Bu arada bireysel tayfa bazında en güçlü Shanks'ın tayfasıdır . Diğer tayfaları görmedik ama öyle umuyorum . BB gelip aynı güce ulaşacak ya da geçecek :)
 

Roronoa Zoro

Kid Shanks'ı nasıl yenecek diye soranlar olmuş, yapmayın Allah aşkına... PIÇAK ATACAK TABİİKİ.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık