Luffy derken tayfa işte.Zoro reyiz sapasağlam ayakta, bir şey olmaz
Cavendish, Barto ve tabii ki Sabo reisi de unutmayalım.
Luffy derken tayfa işte.Zoro reyiz sapasağlam ayakta, bir şey olmaz
Aynen Hawkins muhtemelen Shanks'i yenme ihtimalimiz daha yüksek dedi :/Reiz en güçsüz yonkoyu gözlemleyip hedef almış indirirler umarım.
O ittifakta Law görevi görüyor, ama o'nun olasılıkları daha olası.Aynen Hawkins muhtemelen Shanks'i yenme ihtimaliz daha yüksek dedi.
Köpek " İttifağın kellelerini getir" diyince Kör " Benim dilimden konuşmaya başladın" diyor. Yani gayet şuan dalıcakmış gibi duruyor. Bahaneyi sunsa onun yerine sunardı.Arkdaslar fujinin kimseye dalacağı yok sabo yu bahane olarak öne sürecek olacak o kdr
Ayrıca şuan luffy ve law saf dışı gibi gözüküyor ama dimdik ayakta duran zoro ve sabo var herhangi bi Fuji saldırısında ikisi de karşısında dikilir
Bana ayak yapıyor gibi geldi. Hani sen emri verdin ben denedim. Devrim ordusu girdi araya. Ama baya baya girişebilirde. O zaman amiralliğini konuşturmuş olur. Ama hala döndüğü zaman öfkeli bir Akainu görecek karşısında.Köpek " İttifağın kellelerini getir" diyince Kör " Benim dilimden konuşmaya başladın" diyor. Yani gayet şuan dalıcakmış gibi duruyor. Bahaneyi sunsa onun yerine sunardı.
Yenme ihtimali Az dese bile kid girelim demiştir, kid arızanın biri.Aynen Hawkins muhtemelen Shanks'i yenme ihtimalimiz daha yüksek dedi :/
Pek ayak yapan birinin tipi sayılmaz bu. :/ Baya baya saldıracak gibi görünüyor. Saldırsın da zaten her ne kadar Shicibukai ları istemese de Denizci bu adam..Bana ayak yapıyor gibi geldi. Hani sen emri verdin ben denedim. Devrim ordusu girdi araya. Ama baya baya girişebilirde. O zaman amiralliğini konuşturmuş olur. Ama hala döndüğü zaman öfkeli bir Akainu görecek karşısında.