Forumdaki en sevdiğim üyenin senin olduğunu sölemişmiydimBu güç olarak sanırım. Zira adamlıkta %1.3 milyon reyiz.
Forumdaki en sevdiğim üyenin senin olduğunu sölemişmiydimBu güç olarak sanırım. Zira adamlıkta %1.3 milyon reyiz.
Hesap makinesinde kare kökün içine Sanji yazdın mı hiç ? Dene bak adam diye çıkıyor dışarı.Of course
İyiymiş.
Artık biliyorum.Forumdaki en sevdiğim üyenin senin olduğunu sölemişmiydim
Gözlükler Efsane oldu
Doğru yolu bulmuşsun, senin adına sevindim.Evet handikap var.
Bu kadar insan dediğin kaç kişi. Bir o kadar da tersini savunan da var. Bu arada cümleyi bütün at. Öyle cümle ile oynama.:SDoğru yolu bulmuşsun, senin adına sevindim.
Bakın bir sürü kişi handikap olduğunu söylüyorsa ve daha fazlası bunu düşünüyor ama buraya yazmıyorsa. Bence sizde 1 dk ayırın ve düşünün.
Biz Lufy düşmanı mıyız? Adam ilerde en güçlü olacak bunu herkes kabul ediyor ama 2 dk düşünün bu kadar insan niye diretiyor diye.
Şaka yapıyım dedim hemen kızma. Bu gün bu muhabbetin döneceğini bildiğimden kendimi banlattım zaten. Sırf yazmayım diye.Bu kadar insan dediğin kaç kişi. Bir o kadar da tersini savunan da var. Bu arada cümleyi bütün at. Öyle cümle ile oynama.:S
Kızma değil lo. Neyse vallaha bu kaçıncı sıkıldım artık.:S Bir yere de varamıyoruz. Sözü unutmadım bu arada.Şaka yapıyım dedim hemen kızma. Bu gün bu muhabbetin döneceğini bildiğimden kendimi banlattım zaten. Sırf yazmayım diye.
Handikap var diyenler favori karakterde Dofy'e oy atmamış ama yok diyenlerin içinde Lufy'e oy vermeyen yok neredeyse.